Galada izdiham
Uzun zamandır merakla beklenen ‘‘Ömerçip’’ adlı film, önceki akşam Beyoğlu Atlas Sineması'nda düzenlenen galayla izleyici karşısına çıktı.
![]() |
||
Kısıtlı kapasiteye sahip sinemadaki galaya davetsiz misafirlerin gelip koltukları kapması üzerine birçok konuk ayakta kaldı. Aralarında filmin yapımcısı Türker İnanoğlu ve Abdullah Oğuz'un da bulunduğu sayısız kişi filmi izleyemeden mekandan ayrılmak zorunda kaldı.
Filmin oyuncuları ile yönetmen Zeki Alasya, galadan sonra Nevizade' deki Çardak Restaurant'ta eğlendi. Mehmet Ali Erbil'in katılmadığı eğlencede oyuncular gönüllerince dans edip başarılarını kutladı.
GECEDEN NOTLAR
Film çekimleri sırasında gittiği İtalya'da ciddi bir kriz geçiren ve sevenlerini korkutan Mehmet Ali Erbil, gala gecesinde de fenalaştı.
Ömerçip'in yapımcılığını üstlenen Türker İnanoğlu, geceye Ali Kırca ile birlikte katıldı.
Geceye yalnız katılan Çağla Şikel'e gala boyunca bir dönem aralarında aşk dedikoduları da çıkan Stelyo Pipis eşlik etti.
Filmin küçük yıldızı Onur Selimbeyoğlu'na ilgi büyüktü.
Filmin oyuncularından Müslüm Gürses, kalp damarlarındaki tıkanıklıktan kaynaklanan rahatsızlığın sürmesi nedeniyle galaya katılamadı.
DİĞER HABERLER
Gülseren Budayıcıoğlu; “Türkiye’de insanı anlamak hala en zor sınav”
Psikiyatrist, yazar ve televizyon dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri…
“Koronavirüs Saçları Dökebiliyor”
“Cinsel Çekicilikle Yaş Ters Orantılı Mı?”
“Efes Pilsen One Love Festival 12 Programı Açıklandı!”
“NAİM Filminin Afişi Açıklandı!”
“Gezici Festival 17. Kez Yola Çıkıyor!”
“Asmalı Konak'ın Rekor Kırması Zor Görünüyor!”
“Kuğulu Park`ta Kolektif İstanbul Konseri”
“Sziget 2016’ya Ücretsiz Bilet Kazanmaya Ne Dersiniz?”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32





