Gençlerin en çok tercih ettiği cilt bakım markası Clean & Clear’ın www.facebook.com/cleanandclearturkiye sayfasında düzenlediği “Dünyanı Yansıt” yarışması büyük ilgi gördü.
Clean & Clear facebook hayran sayfasına başvuran 1500’ün üzerinde genç kız en yakınları ile çekilmiş fotograflarından oluşan videolarını paylaşarak dünyalarını yansıttılar.
Clean & Clear’ın genç kızların arkadaşları ile yaşadıkları keyifli anlardan bir hatıra kalması için tasarladığı Clean & Clear Dünyanı Yansıt yarışmasının Hey Girl dergisinden İpek Koşan, Cosmogirl dergisinden Candan Durusöz, Go Girl dergisinden Berna Kabacaoğlu, Blue Jean dergisinden Doğu Yücel,Clean & Clear Marka Takımından Deniz Gürler ve Caner Kırateli, J&J Halkla İlişkiler Sorumlusu Sofi Hürdana ve Forte İletişim’den Sinem Bıyık’tan oluşan jürisi, Point Barbaros Otel’de biraraya geldi, ve 11.098 fotoğrafın yüklenmesi sonucu oluşturulmuş birbirinden neşeli videoları değerlendirdiler.
Yarışmanın değerlendirme kriteri olan “Genç kızların dostluğu bambaşkadır; birbirlerine olan destekleri, paylaşımları ve tabii ki eğlenceleri hayatlarının en paha biçilmez anlarıdır” mesajını en iyi yansıtan videosu ile İdil Sancmis yarışmanın kazananı oldu ve Blackberry Curve ile ödüllendirilmeye layık görüldü.
Clean & Clear “Dünyanı Yansıt” Yarışmasında videoları ile dereceye giren diğer katılımcılar Melike Güngördü, Ahsen Çelik, Hatice Erdoğan ve Ezgi Çetin’e Clean & Clear ürünlerinden oluşan cilt bakım setleri almaya hak kazandılar.
DİĞER HABERLER
Kalıcı Göz Altı Morluklarını Gidermek Mümkün
Göz altı morluklarının oluşumu genetik ve çevresel faktörlere bağlı olarak gerçekleşmektedir.
Yüzdeki Kırışıklıkları Giderici Masajlar
Yılların izini, yorgunluğunu, ince kırışıklıklar, sarkmalar… Onları masajla yok etmeye ne dersiniz?
Kızaran Yanaklarınızı Kamufle Edin!
Yanaklarınızın olmadık zamanlarda kızarmasını engellemek için işte çok özel yöntem...
“Tıkalı Burun Uykusuzluk Sebebi!”
“Renault'dan özel seri: Clio Symbol FIDJI”
“Üzüntü Keder Kanseri Tetikliyor!”
“Bir Pazar Sabahı Ve Sonrası…”
“8.Beyoğlu Sahaf Festivali Başlıyor!”
“Kadınlar İltifatla Beslenir ”
“7.Malatya Uluslararası Film Festivali Başvuruları Bugün Başladı”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




