Adana Sinema Derneği katkılarıyla gerçekleşecek olan İf İstanbul Film Festivali’nin bu yıl 14.sü düzenlenecek.
20 – 22 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan İf İstanbul film festivali gösterimleri Adana Kültür Sanat Merkezi’nde (Tarihi Kız Lisesi Binası) sinemaseverlerle buluşacak.
!f ² Dünyada ilk kez gerçekleştirilen ‘alternatif dağıtım ve paylaşım’ projesidir.
!f ² için, !f İstanbul’un farklı bölümlerinden 5 film seçilmekte ve bu filmler baz seçilen illerimizde gösterilmektedir. Festivalin İstanbul ayağının son üç gününde gösterilen bu 5 film, aynı anda Anadolu’da 30’dan fazla şehirde ve Girne, Gümrü, Erivan, Kudüs ve Ramallah’daki sinemaseverlere ulaştırılıyor.
Adana’da 20 Şubat 2015 Cuma günü başlayacak olan ve Adana Kültür Sanat Merkezi’nde (Tarihi Kız Lisesi Binası) ücretsiz olarak gerçekleşecek olan gösterim programı şöyle;
20 Şubat Cuma Günü
Saat 19.00 1001 Gram
21Şubat Cumartesi Günü
Saat 12.00 Hayat Var! Yırca, Validebağ
Saat 14.00 Yuva Öğretmeni
22 Şubat Pazar
Saat 12.00 Gümüş Suyu: Suriye Otoportresi
Saat 14.30 Yes Men İsyanda
Tüm Adanalıları Tarihi Kız Lisesi Binası’nda ücretsiz olarak gerçekleşecek olan gösterimlere bekliyoruz.
!f ² - İf İstanbul Film Festivali Adana’da
Adana Sinema Derneği (ADSİNDER) katkılarıyla gerçekleşecek olan İf İstanbul Film Festivali bu yıl 20-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Adana’da sinemaseverlerle buluşacak.
DİĞER HABERLER
Güneş “Organize İşler: Karun Hazinesi” İçin Hazırladığı “We Ignite The Night” ile Dinleyiciyle Buluştu!
“Havalardaki Değişim Cinsel Gücü Etkiliyor”
“Küçük Oda Nasıl Dizayn Edilir.. ”
“Deren Talu: “Büyük Dedem Recaizade Mahmut Ekrem’in döneminde yaşasaydım ilham perisi olurdum””
“Yorgunluk hangi hastalıkların habercisi”
“Burcuna Göre Zayıflamaya Ne Dersin?”
“Kadın İçin Nemlendirici Kreminin Önemi”
“Mevsimsel değişiklikler vücudu nasıl etkiliyor”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




