İlk kez Mersin'de bir grubun solisti olarak şarkı söylemeye başlayan Feridun Düzağaç, kendi müziklerini üretmeye 1988'de üniversiteden dört arkadaşıyla birlikte kurduğu Tını grubuyla başladı.
1990'lı yıllardan beri melankolik şarkı sözleriyle dikkatleri üzerine çeken Düzağaç, 2009 Kral Tv Video Müzik Ödülleri'nde "Beni Bırakma" şarkısına çektiği klip ile "Yılın Klibi" ödülüne layık görüldü.
Feridun Düzağaç, müziğin yanı sıra televizyon ve sinema filmlerinde de rol aldı. 2005 yapımı "Gece 11.45", 2007 yapımı "2 Süper Film Birden" ve 2008 yapımı "Aşk Tutulması" isimli sinema filmleri ile "Derman" ve "Binbir Gece" dizilerinde kamera önüne geçti.
Tarih : 28 Kasım 2014, Cuma
Kapı Açılış : 21:00
Sahne : 23:00
Bilet Fiyatları : VIP: 89 TL, Normal: 45 TL
Bilet Satış Noktaları : Biletix, FunClub ve garajistanbul gişesi
Satış Linki : http://www.biletix.com/etkinlik/RKKAM/TURKIYE/tr
FERİDUN DÜZAĞAÇ @garajistanbul Sahnesinde!
Sevilen aşk şarkılarının başarılı yorumcusu Feridun Düzağaç, 28 Kasım’da garajistanbul’da en sevilen şarkılarını seslendirecek.
DİĞER HABERLER
Çağla Şıkel’den Kendini Keşfetme ve İyileşme Yolculuğu: “Sen Hâlâ Annenin Kızısın”
“Kırılganlıklarımızı saklamak yerine onlarla büyümeyi seçtiğimizde, içimizdeki kadın yeniden doğar.”
Tiyatro Sahnesinde Sanatla Buluşuyor
“İyi Değilim, Ama Anlatacak Kadar da Kötü Değilim” oyununun kıyafet ve dekor sponsoru Yargıcı oldu.
“Cildinizi Güneşe Karşı Koruyun!”
“Ayşe Tolga: “Günümüzde Kıyametin İçinden Geçiyoruz Ama İlacı Yine Bizde””
“Mevsimsel Grip ile Corona Virüsü Karıştırmayın!”
“Offf bu ilişkiden sıkıldım!!!”
“Ya yaz gelecek ya tam mesai delilik..”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




