Öğrencisi olan başarılı tiyatro yönetmeni Apo Kaya’yı kırmayarak, “Ne İstediniz?” adlı oyuna barkovizyon sahnesinde konuk olan Alabora, üstlendiği rol ve aktardığı duygularla izleyiciyi adeta büyülüyor.
Uzun yıllar Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde hocalık yapan ve oyunculuk mesleğine birçok başarılı isim kazandıran usta oyuncu Mustafa Alabora; öğrencisi ve aynı zamanda MSM yıllarında asistanı da olan Apo Kaya’nın yeni oyunu “Ne İstediniz?”e konuk olarak tiyatro seyircisiyle buluşuyor! Uzun zamandır tiyatro sahnelerinden uzak duran Alabora, öğrencisine destek amacıyla Kaya’nın yazıp yönettiği oyuna barkovizyon sahneleriyle katılıyor. Oyunun en kilit sahnesinde başlayan barkovizyonla seyircinin karşısına çıkan Mustafa Alabora, sergilediği 3 dakikalık performansıyla “Bu rol adeta O’nun için yazılmış” dedirttiriyor.
Apo Kaya’nın yazıp yönettiği, oyunda Didem Balçın, Olgun Toker, Lila Gürmen, Gürsu Gür ve Süleyman Felek de başarılı performanslarıyla göz dolduruyor.
Mustafa Alabora’dan Sürpriz!
Usta oyuncu Mustafa Alabora, uzun yıllar sonra sürpriz bir şekilde tiyatro sahnelerine döndü!
DİĞER HABERLER
Fatih Al ve Melis Babadağ’dan Çarpıcı Bir Varoluş Hikayesi
“Çok Önemli Bir Haber” 15 Aralık’ta Baba Sahne’de ilk kez perde açıyor.
Çağla Şıkel’den Kendini Keşfetme ve İyileşme Yolculuğu: “Sen Hâlâ Annenin Kızısın”
“Kırılganlıklarımızı saklamak yerine onlarla büyümeyi seçtiğimizde, içimizdeki kadın yeniden doğar.”
Tiyatro Sahnesinde Sanatla Buluşuyor
“İyi Değilim, Ama Anlatacak Kadar da Kötü Değilim” oyununun kıyafet ve dekor sponsoru Yargıcı oldu.
“Burcunuza Göre Saç Renginiz Nasıl Olmalı?”
“Marks&Spencer Türkiye’nin Yeni “Marka Dostu”Ahu Yağtu Oldu!”
“M.Asam Şeker kristalli Peeling”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




