Tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün’ün ‘Hayatla Geçinmeyi Seçtim’ adını verdiği kitabı, TÜYAP’ta gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören imza gününün ardından raflardaki yerini aldı.
Belgün’ün “Benim yolum mutluluk. O yol kendini tanımaktan geçiyor. Neyi isteyip, neyi istemediğini bilmekten… Mutluluk dediğin bir seçim. Ben hayatımı kolaylaştırmayı, dolayısıyla da bu hayatla geçinmeyi seçtim” sözleriyle anlattığı kitabı Mona Kitap’tan okuyucularla buluştu.
Gazeteci İpek Durkal sordu, tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün tecrübelerinden örnekler vererek mutluluğun ne olduğunu anlattı, ortaya ‘Hayatla Geçinmeyi Seçtim’ çıktı.
Hayatla her zaman pozitif ilişki kurmasıyla ve güler yüzüyle tanınan Nilgün Belgün, bir hayat kılavuzu niteliğindeki bu kitapta kendini umutsuz ve çaresiz hissedenlere, pişmanlık duyanlara, ilişkisinde sendeleyenlere, ruhunu ihmal edenlere çıkış yollarını gösteriyor.
DİĞER HABERLER
Çağla Şıkel’den Kendini Keşfetme ve İyileşme Yolculuğu: “Sen Hâlâ Annenin Kızısın”
“Kırılganlıklarımızı saklamak yerine onlarla büyümeyi seçtiğimizde, içimizdeki kadın yeniden doğar.”
Tiyatro Sahnesinde Sanatla Buluşuyor
“İyi Değilim, Ama Anlatacak Kadar da Kötü Değilim” oyununun kıyafet ve dekor sponsoru Yargıcı oldu.
“Anneler Günü İçin Eşsiz Hediye Alternatifleri”
“Shiatsu”
“Nobu Tokyo Şefleri Özel Omakase Menüsü ile Nobu İstanbul’da”
“Philips bCool ürünü ile dikkat çekiyor!”
“26.Ankara Uluslararası Film Festivali Jüri Başkanı Belli Oldu”
“Hercule Poirot Gerçeğin Peşinde!”
“Asla Kabul Etmemeniz Gereken Şeyler!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




