Hop Dedik Orda Kal adlı ilk single'ında Teoman, Burak Kut ve Halil Sezai ile düet yapan Ömür Gedik, dünyaca ünlü İtalyan şarkıcı Al Bano ile düet yapmaya hazırlanıyor.
Al Bano, Romina Power ile seslendirdiği Liberta adlı parçayı bu kez Türkçe-İtalyanca olarak Ömür Gedik ile birlikte söyleyecek.
Ahmet San aracılığıyla götürülen teklife evet diyen Al Bano, Ömür Gedik’in şarkılarını dinleyip, yorumunu başarılı bulduğunu ve bunun teklifi kabul etmesinde önemli rol oynadığını söyledi.
Ömür Gedik, Türkçe Sözlerini Nazan Öncel’in yazdığı düetin kayıtları için Mayıs ayının ortasında İtalya’ya gidecek. Şarkının kayıtları Al Bano’nun Cellino’daki stüdyosunda yapılacak.
Haziran sonunda DMC etiketiyle çıkacak olan single'da Liberta'nın üç ayrı versiyonu yer alması planlanıyor. Ömür Gedik-Al Bano dueti, Al Bano'nun bir sonraki albümünde de yer alacak.
Al Bano, Haziran ayında Ahmet San'ın davetlisi olarak Türkiye'ye gelecek ve Liberta düetinin klibi için Ömür Gedik ile kamera karşısına geçecek.
DİĞER HABERLER
Tarkan’ın Sözleri Aysel Gürel İmzası Taşıyan Yeni Şarkısı “Anılarla Yaşamak” AI ile Hazırlanan Klibiyle Yayında!
“Yaz Aylarında Araç İçerisinde Bırakılanlara Dikkat!!!”
“Uzun Süren Yolculuklar Bu Hastalığı Tetikliyor!”
“Başkentliler Ankara Uluslararası Film Festivali ile Sinemaya Doydu!”
“İlişkiyi Bitiren 5 Davranış!”
“Bencil”
“Vize Krizi Büyüyor İş Dünyası Turistler ve Sanatçılar da Mağdur”
“Erkeklerde Elma Kadınlarda Armut Tipi Obezite Artıyor ”
“TEKNOFEST 2021 Tarihi Belli Oldu!”
“Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da Cihan Nacar Beachwear İle Popcore Koleksiyonunu Keşfedin! ”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




