Televizyondan kazandığını tiyatroya yatırdı. Başarılı oyuncu Uğur Uzunel, (Masumlar Apartmanı dizisinin Esat'ı) beş tiyatrocu arkadaşıyla bir araya geldi, Beyoğlu’nda eski bir sahneyi yenileyerek tiyatro dünyasına kazandırdı. 130 seyirci kapasiteli ’’Ara Sahne’’ kapılarını sanatseverlere 4 Eylül’de ’’Tek kişilik Oyunlar Festivali’’ ile açıyor.
Beyoğlu Sadri Alışık sokakta eski bir tiyatro grubunun kullandığı sahne büyük bir yatırımla yenilendi. Beyoğlu’nda pandemi döneminde kan kaybeden ve giderek azalan tiyatroları yeniden canlandırmak isteyen Uğur Uzunel ve arkadaşları, 4 – 17 Eylül tarihleri arasında “Tek Kişilik Oyunlar Festivali” düzenliyor. Ara Sahne 4 Eylül’de, Hakan Emre Ünal’ın tek kişilik oyunu “N’Olcak Bu Yusuf Umut’un Hali” ile açılışını yapacak.
Uğur Uzunel tiyatro salonu hayalinin gerçekleşmesi ile ilgili duygularını “İzmir’den “Sığınak” oyunumu izlemeye gelen arkadaşlarımla sohbet ederken, hadi bizde tiyatro açalım diyerek başladık. Sahneyi baştan aşağı kendimiz yeniledik. Koltukları bile kendimiz monte ettik. Burayı sadece tiyatro olarak değil; konserler, stand up gösterileri ve sergiler içinde kullanılabilir bir hale getirdik. Sahne tozunu yeniden Taksim’e serpmek istiyoruz” sözleriyle ifade etti.
DİĞER HABERLER
Çağla Şıkel’den Kendini Keşfetme ve İyileşme Yolculuğu: “Sen Hâlâ Annenin Kızısın”
“Kırılganlıklarımızı saklamak yerine onlarla büyümeyi seçtiğimizde, içimizdeki kadın yeniden doğar.”
Tiyatro Sahnesinde Sanatla Buluşuyor
“İyi Değilim, Ama Anlatacak Kadar da Kötü Değilim” oyununun kıyafet ve dekor sponsoru Yargıcı oldu.
“Estetikte 2017 Yılının Trendleri ”
“Anılarınızı kaydetmek artık çok kolay...”
“Depp 2004’ün en büyük şöhreti...”
“Pelin Esmer'in büyük başarısı...”
“Altın Portakal Savaşa Karşı!”
“IFW 2012 (Karma-2) Genç Tasarımcılar Damgasını Vurdu!”
“Bebeğin cinsiyetini seçme deneyi başladı”
“Aşk bir görme kusuru, evlilik ise tedavisidir.”
“Siyah”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




