The Savoy Ottoman Palace açılışının 4. yıl dönümü kutlamaları Türk pop müziğinin duayeni Erol Evgin’in muhteşem konseriyle devam etti.
Kıbrıs’ın merkezi Girne’de adeta Osmanlı Saraylarında konaklama hissi veren The Savoy Ottoman Palace 4. yılının mutluluğunu eşsiz konserlerle taçlandırmaya devam ediyor. Müzik kariyerinde 45. yılını geride bırakan Türk Pop Müziğinin ünlü ismi Erol Evgin, şarkılarını sevenleri için Kıbrıs’ta seslendirdi.
OĞLU VE TORUNUYLA KONSER MÜJDESİNİ VERDİ
Konserine sevilen şarkısı “Söyle Canım” ile başlayan Evgin, “Gözbebeğim Sen Çok Yaşa” şarkısıyla izleyenleri coşturduktan sonra “Ben İmkansız Aşklar İçin Yaratılmışım” şarkısıyla duygusal anlar yaşattı. Ardı ardına anlattığı fıkralarla izleyicileri kahkahaya boğan Evgin, yeni projelerinin de müjdesini verdi. Oğlu ve torunuyla konser turnesi vermeyi planlayan sanatçı, turne sonrası yazı dinlenerek geçireceğini belirtti. Genç müzisyenlere de tavsiyede bulunan Evgin, onlara hayatlarını müziğe vermelerini söyledi.
DİĞER HABERLER
Zeynep Bastık: "Ben bir kedi değilim ve bana lazer tutamazsın"
Lazer tutulmasına sinirlendi! Sahneden sert çıktı: Bu bir sevgi göstergesi değil…
Gülben Ergen Amerika Turnesine Dallas’tan Başladı
Gülben Ergen, Amerika’daki üç konserlik turnesinin ilk durağı olan Dallas’ta sahneye çıktı.
“Sevgilin Vampir Mi Yoksa Kurt Adam Mı? ”
“Yumurtlama Günlerini Her Kadın Bilmeli!”
“Kadınlar daha çok aldatıyormuş ”
“Bu Tehditler Sokakta Değil İnternette”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




