Arkadaşlarıyla birlikte Trump Cadde Limonata’ya gelen Naz Elmas, “Filmimiz eylül ayı ortasında vizyona giriyor. Keyifli, eğlenceli bir film oldu. Sevilecek inşallah…” diye konuştu.
Başrolünü Survivor Hilmi Cem ile birlikte oynadığı Stajyer Mafya filminin çekimlerini tamamlayan Naz Elmas, şimdi de fotoğraf çekimleri, röportajlar gibi tanıtım çalışmaları için koşturuyor. Trump Alışveriş Merkezi’nin teras katındaki Trump Cadde’ye arkadaşlarıyla birlikte öğle yemeğine gelen Naz Elmas, “Eğlenceli, keyifli bir film oldu. Bol bol güldürecek.
Eylül’de vizyona girecek. Ben de şu sıralar hem filmin tanıtım çalışmaları için koşturuyorum, hem de yorgunluk atıyorum, geziyorum” diye konuştu.
Elinde şapkasıyla gezen genç oyuncu, “Sıcaklar bunaltıyor. Şapka da hem şık bir aksesuar hem de güneşten koruyor, faydasını görüyorum” dedi.
Naz Elmas Filmin Çekimlerini Tamamladı Yorgunluk Atıyor
‘Stajyer Mafya’ filminin çekimlerini tamamlayan ünlü oyuncu Naz Elmas, yorgunluğunu Trump Cadde’de attı.

“2011`de Dekorasyon Trendleri Değişiyor”
“Emek Sineması`nın Son İşletmecisinden Önemli Açıklama!”
“Bu geceyi sakın kaçırmayın...”
“Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2013 | adl+Cengiz Abazoğlu”
“Salvador Dali Picassoland’den Bildiriyor”
“Selülit Çözümü Olan Bir Sorundur ”
“Brownie”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32