Firma, Ortadoğu dünyasında bir fenomen olan Songül Öden ile bir kampanya filmi çekti. Öden, ‘Gümüş’ dizisi ile elde ettiği büyük başarıyı şimdilerde gösterilen ‘Umutsuz Ev Kadınları’ ile devam ettiriyor.
Türk Havayolları ünlü oyuncu ‘Songül Öden ile İstanbul’da Tanışma’ hediyesi ile Ortadoğulu yolcu sayısını arttırmayı hedefliyor. Öden’in rol aldığı Akıl Fikir İşleri tarafından çekilen reklam filminde başarılı sanatçı Arap sevenlerine “Bugün, Türk Hava Yolları'nın harika hediyesini sizlere duyurmak için buradayım. İstanbul'a muhteşem bir hediye! Ama durun, hepsi bu kadar değil. Müthiş bir sürprimiz var: Aynı zamanda benimle İstanbul'da tanışma fırsatı. Sizleri İstanbul'da bekliyorum. ” diye sesleniyor.
Songül Öden, ‘Gümüş’ dizisi gösterildiği günden bu yana Arap dünyasının en önemli dergileri tarafından hep birinciliği elde etti. Son olarak saygın dergi Sayidaty’nin yaptığı ankette 'Umutsuz Ev Kadınları'ndaki şaşkın genç anne Yasemin rolüyle 'En Güzel Anne' seçilmişti.
https://www.facebook.com/photo.php?v=740995539267490&set=vb.152126278154422&type=2&theater
Songül Öden Thy İçin Kamera Karşısına Geçti!
Türk Havayolları’ndan Songül Öden’li müthiş kampanya.
DİĞER HABERLER
Zeynep Bastık: "Ben bir kedi değilim ve bana lazer tutamazsın"
Lazer tutulmasına sinirlendi! Sahneden sert çıktı: Bu bir sevgi göstergesi değil…
“Sinem Kobal’dan İlham Veren Moda Sohbeti”
“Bahar Korçan Tasarlıyor, FedEx Dünyaya Taşıyor!”
“Sevdiğiniz İnsan Size Gerçekten Uygun Mu?”
“Yeni Sezonun Tüm Trendleri Koton’da”
“Hızlı Kilo Verirseniz Başınıza Bunlar Gelir”
“Mudanya: Barışın ve Kardeşliğin Yaşatıldığı Cumhuriyet Kenti ”
“Öykü Çelik: "Sevgiyle besleniyorum"”
“Turizme ve Otelciliğe Büyük Hız Kazandıracak Etkinlik ve Konser Serisi Başlıyor!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




