>

MODA - STİL

2011 Yılı Saat Modası

Dice Kayek birbirinden şık ve göz alıcı 2011 yılı yeni modelleri ile saat modasına damga vuracak…
 
   
 
 
     

Dice Kayek’in 2011 yılına damga vuracak yeni saatleri hem şık ve farklı tasarımlarıyla hem de teknolojik özellikleri ve performanslarıyla sizi büyüleyecek. Türkiye genelinde 450 bayide satılan Dice Kayek saatleri her yıl ortalama yılda 8 yeni kreasyon sunuyor.

Kauçuk kordonu ve leopar desenli kadranı ile göz alıcı bir tasarıma sahip olan “Dice Kayek 9198” modelinin şıklığı etrafındaki Swarovski taşlarla tamamlanmış. 165 metre’ye kadar su geçirmezlik özelliklerine sahip, sertleştirilmiş kristal camı ile şıklığınızdan taviz vermeyeceksiniz…



Dice Kayek’in altın kaplama basel, sertleştirilmiş kristal cam ve sağlam yapısı ile en iddialı modelleri arasında yer alan “Dice Kayek 2470” modeli hem erkekler kadar bayanların da vazgeçilmezi olacak…

Özel silikon kordonu, Day-Date takvimi, rose kaplama çelik kasası ve 330 metre derinliğe kadar su geçirmezlik özelliklerine sahip “Dice Kayek 2470” modeli ile tarzınızı her zaman kolunuzda taşıyacaksınız!

Şık modelleri ve farklı tasarımları ile ilgi çeken Dice Kayek saatleri, Airport, Olivium, Kale, Pendoria, Optimum, Capacity, Forum İstanbul, forum Ankara Alışveriş merkezleri ve tüm seçkin saat mağazalarında sizleri bekliyor.

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>