Ebru Şallı Loves Koton Sport, 2018-2019 Sonbahar Kış dönemine iş birliğinin yedinci sezon tasarımlarını sunuyor! Spor giyimle şıklığı buluşturan koleksiyon, hareket özgürlüğü sağlayan kumaş ve modelleriyle de dikkat çekiyor.
Ebru Şallı ve Koton iş birliği spor giyimi stille buluşturan yepyeni bir koleksiyonla devam ediyor. 2018-2019 Sonbahar-Kış Ebru Şallı Loves Koton Sport Koleksiyonu, doğadan ve natürel renklerden ilham alıyor. Earthy Hues temasıyla hazırlanan koleksiyon renk çeşitliliğiyle de dikkat çekiyor.
Hardal sarısı, haki, terakota, mürdüm, gri melanj, siyah ve beyaz renklerinin birleşiminden oluşan koleksiyon motivasyon içerikli çizgisel grafiklerle de motivasyon kaynağı oluşturuyor. Fırça dabeleri ve çiçek desenleriyle spor giyimi şık detaylarla buluşturan Ebru Şallı Loves Koton Sport Koleksiyonu, esnek kumaşları, rahat kalıpları ve özel dikiş teknikleriyle ön plana çıkıyor.
Ebru Şallı Loves Koton Sport Koleksiyonu, seçili Koton mağazalarında ve online alıiverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.
DİĞER HABERLER
Sinem Ünsal ile Şık Buluşma
İpekyol’un marka yüzü Sinem Ünsal, düzenlenen özel davette konuklarla bir araya geldi.
Florentia Village’ın İlk Reklam Filminde Hande Erçel ve Danilo Zanna Bir Arada
Türkiye’nin ilk lüks designer outlet’i Florentia Village’ın ilk reklam filmi yayınlandı.
“Jessica Alba Magnum`un 25. Yıl Marka Yüzü Oldu!”
“2010’un Dekorasyondaki Top 10’u!”
“Isırgan Otunun Sekse Faydası”
“Sıradışı markanın yaratıcısı...”
“1, 2, 3 Aralık’ta Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği’ne Gitmeyi Unutmayın!”
“Göğsün mü var, derdin var!...”
“İşte 219. haftanın yeni armağanları...”
“Toprak ve Yaprak Dede Ölüm Yıl Dönümlerinde Özlemle Anıldı”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




