Bu yıl dördüncüsü gerçekleşen IFW 2011, İTKİB organizasyonunda, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), İstanbul Moda Akademisi(IMA) işbirliğinde ve Ağaoğlu Şirketler Grubu ana sponsorluğunda düzenlendi.
3-6 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen İstanbul Fashion Week’te bir çok tasarımcı yeni koleksiyonlarını binlerce moda severle buluşturdu.
Her tasarımcının farklı bir temayı vurguladığı defilelerde en ilginç ve dikkat çeken, 1970’lerin kült çizgi kahramanı CİN ALİ’nin başrolde olduğu, Aslı Güler’in 2011-2012 sonbahar-kış koleksiyonu oldu.
Günümüzde müfredattan kaldırılan eğlenceli kahramanın maceraları, romantik şifon elbiselerde uzun beyaz t-shirtlerde, hatta ayakkabılarda yer aldı.
Kareografisini Uğurkan Erez’in yaptığı, ünlü oyuncu Akasya Asıltürkmen’in de podyuma çıktığı ve yüzlerce kişinin izlediği defile sonrası Aslı Güler tasarımlarıyla ilgili olarak; “70.lerde feminizmin ortaya çıkmasıyla birlikte bireysellik öne çıkmış ve cesur, renkli, eğlenceli stiller döneme damgasını vurmuştur.Feminen ve yumuşak hatların çocuksu ve mini görünümlerle bir araya gelmesi, hemen hemen her türlü kombinin olası hale gelmesine ve görsel olarak ‘herşeyin mümkün’ olmasını sağlamaktadır.
Koleksiyonumdada çikolata kahvesi ana renk olarak yer alırken, dönemin hit renkleri olan okyanus mavisi ve hardal sarısı da göz alıcı tonlarıyla tasarımlara canlılık katmakta.
Kalın yün ve tiftik kazakları tığ işi çiçeklerle süsleyerek, mini şortlarla kombinlemeye çalıştım.,
Yine etek boylarında da herşeyi görmek mümkün: Mini,midi,maksi…
Umarım herkes beğenmiştir.” dedi.
IFW 2011 ASLI GÜLER DEFİLESİ ÖZEL FOTOĞRAFLARINI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
IFW 2011 - Aslı Güler
1970’lerin kült çizgi kahramanı Cin Ali’nin başrolde olduğu, Aslı Güler’in 2011-2012 sonbahar-kış koleksiyonu... (COSMO GALERİ)
DİĞER HABERLER
Sinem Ünsal ile Şık Buluşma
İpekyol’un marka yüzü Sinem Ünsal, düzenlenen özel davette konuklarla bir araya geldi.
Florentia Village’ın İlk Reklam Filminde Hande Erçel ve Danilo Zanna Bir Arada
Türkiye’nin ilk lüks designer outlet’i Florentia Village’ın ilk reklam filmi yayınlandı.
“Tolga Karaçelik’ten New York’ta İngilizce Çekilen Kadrosu Dünyaca Ünlü Yeni Film Müjdesi!”
“Britney Spears yeni ‘Bond kızı’... ”
“Funda Eryiğit ve Hazar Ergüçlü “Timsah Ateşi” ile 4 Sezondur Tiyatroseverleri Selamlıyor!”
“Rock müziğin ‘hırçın’ kızı Şebnem Ferah, sessizliğini bozdu!”
“Ağız Kokusu Sosyal Yaşantınızı Derinden Etkileyebilir…”
“Oruç Bir Zayıflama Aracı Değildir”
“Hadise Penti’nin Reklam Yüzü Oldu!”
“Berkay’dan Harbiye’de Müzik Dolu Bir Görsel Şölen: “Bu Gece Bitmesin!””
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




