Ömür Gedik ve Şebnem Schaefer’ın da yer aldığı jüri finalde yarışacak yıldız adaylarını belirledi. Bakırköy Titanic Hotel’de yapılan elemelere internet elemesinden geçen onlarca aday katıldı. Yarışmanın organizatörleri Şenol Akan ve Faruk Özdemir’in önderlik ettiği jüride Ömür Gedik, Şebnem Schaefer, Fransız modacı François Larne, Galatasaray eski yöneticisi işadamı Turgay Kıran, gazeteci Nurettin Soydan, organizatör Alpay Aydın, koreograf Tamer Kurter gibi isimler yer aldı.
Yarışmanın Ekim’de yapılacak final gecesi öncesi yapılan ilk elemeleri geçen yarışmacılar önümüzdeki günlerde Portaxe’de yapılan lansman gecesiyle tanıtılacak.
Yarışmanın özel gecesinde jürisinde başka büyük isimlerin de yer alacağı, ünlü müzik adamı Erdem Kınay’ın da gecede sahne alacağı açıklandı.
MODELSTAR Türkiye’nin Finalistleri Belli Oldu
Türkiye’nin yeni star adaylarının belli olacağı “Modelstar Türkiye” yarışmasının yarı finaline yoğun bir katılım vardı.
DİĞER HABERLER
Yazın Özel Etkinliklerine Eşlik Edecek Zamansız Elbiseler
Yazın en özel anlarında zamansız şıklık arayan kadınlar için….
“Vücut Tipine Göre Egzersizler”
“Mabel Matiz Sahnede Aşk Rüzgarları Estirdi!”
“Mar’ın Galası Van’da Yapıldı ”
“Cinsel Yaşamınızı Harekete Geçirin:”
“Kapadokya Film Destek Başvuruları İçin Son Günler!”
“Başarısız bir öğrenciydim, su yolunu buldu televizyoncu oldum”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




