>

TEKNOLOJİ

2014 Yılında Türkiye Neler İndirdi?

Tamindir.com, 2014 yılı içerisinde kullanıcıların indirme alışkanlıklarını derleyen “İndirme Trendleri” raporunu yayınladı.
 
   
 
 
     

Türkiye’de program indirme denince ilk akla gelen ve aylık 10 milyon tekil ziyaretçi ile Türkiye’nin en çok ziyaret edilen sitelerinden bir tanesi olan Tamindir.com, 2014 yılında yakalamış olduğu yaklaşık 130 milyon indirme sayısıyla bir kez daha sektörün nabzını tuttuğunu göstermiş oldu.

Program, uygulama ve oyun indirme seçeneklerinin dışında, kullanıcılarına en popüler ve güncel teknoloji içeriklerini de hazırladığı haberler, incelemeler, rehber blog yazıları ve videolarla sunan Tamindir.com , geçtiğimiz yıl içerisinde Türk internet kullanıcılarının ziyaret ve davranışlarını inceleyen Tamindir 2014 Türkiye İndirme Trendleri raporunu hazırlayarak, mobil platformlardaki büyümeyi ve sektörün hangi yöne doğru ilerlediğini gözler önüne serdi.

Kullanıcıların indirme alışkanlıklarının ve davranışlarının incelendiği raporda Türk kullanıcılarının mobil ve masaüstü işletim sistemleri üzerinde en çok indirdikleri program, uygulama ve oyun içerikleri teker teker paylaşılıyor. İndirme istatistiklerinin dışında 2014 yılında en çok okunan teknoloji haberlerine ve rehber blog yazılarına da yer verilen rapor, Türk kullanıcılarının mobil cihazlar ve oyun sektörüyle ne kadar içli dışlı olduğunu bir kez daha bizlere gösteriyor.

 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>