Akar, Cumhuriyet tarihinin en önemli başarılarına damga vuran kadın voleybol milli takım sporcularımızın ilham olduğu bir diziyi ekranlara taşıyacak. Yayınlandığı dönemde basketbolu herkese sevdiren ve büyük ilgiyle izlenen ‘’Koçum Benim’’in yönetmeni Serdar Akar ve yaratıcısı Hüseyin Apaydın, Vigor Kültür Sanat’ın kurucusu Serdar Akkaya’nın yapımcılığını üstlendiği proje için şimdiden çalışmalara başladı.
Melike İlgün’ün senaryosunu yazdığı ve ismi açıklanmayan gençlik dizisinin konusu, voleybol ve voleybol sporcularının etrafında işlenecek. Dizinin başrol ve ana castında rol alacak ünlü oyuncular için çalışmalara başlanılan projenin, hangi kanalda yayınlanacağının önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.
Serdar Akar’dan Yepyeni Bir Voleybol Dizisi
Bir dönem ekranlara damga vuran ‘’Koçum Benim’’ dizisinin ve birçok başarılı projenin yönetmeni Serdar Akar, yepyeni diziyle ekranlara dönüyor.
“Micheal Kors`tan Altın ve Siyahın Romantizmi: Rory”
“Vakko Kadın İlkbahar-Yaz 2019 Koleksiyonu”
“Wishbook”
“Mango 2010 Yaz Ayakkabı ve Sandalet Koleksiyonu”
“Erkeklerde Elma Kadınlarda Armut Tipi Obezite Artıyor ”
“Su İçerek İş Hayatınızda Performansınızı Artırın”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




