>

GÜNDEM

Çocuk İstismarına Karşı Yürüyüş: Çocuğuma Dokunma!

Çocuk istismarına ünlü isimlerden destek.
 
   
 
 
     

Sekiz yaşındaki Eylül Yağlıkara ve Ağrı’da da dört yaşındaki Leyla Aydemir’in ölü bulunmasının ardından kendisi de bir anne olan Zeynep Arda’nın çağrısıyla ‘Çocuğuma Dokunma’ yürüyüşü bugün, İstanbul Valiliği izni ile Bağdat Caddesi Suadiye Otelin önünde saat 19.00 de başlayacak.

Türkiye’de sayısı hızla artan cinsel istismar vakalarına artık dur demek için düzenlenen yürüyüş çağrısına ünlü isimlerden tam destek geldi.

Aslı Şen, Aşkım Kapışmak, Aynur Aydın, Barış Murat Yağcı, Deniz Seki, Ebru Destan, Ebru Gündeş, Gökhan Tepe, Işın Karaca, İdris Nebi Taşkan, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Pınar Altuğ Atacan, Sera Tokdemir, Serenay Aktaş, Sezen Aksu, Soner Sarıkabadayı, Yasemin Özilhan

gibi birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından ‘Çocuğuma Dokunma’ yürüyüşü için paylaşımlarda bulunarak; “Sadece sessiz kalmamak için de değil, yanlarında olduğumuzu da bilsinler diye hepimizin yüreği yanıyor diye bugün size yarın bize diye yürüyeceğiz... Cezasız kalmayacak ve asla unutulmayacak diye yürüyeceğiz... Sende Annesin sen de babasın, kardeşsin arkadaşsın, dayısın, halasın teyzesin sessiz mi kalacaksın Suadiye demi olacaksın?” çağrısında bulundular.


 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>