>

GÜNDEM

Sporculardan Şiddete Karşı Festival

Sporculardan birlik festivali...
 
   
 
 
     

YENİ YILIN İLK SPOR FESTİVALİ “ŞİDDETE KARŞI” DÜZENLENİYOR

Ülkemizde yaşadığımız stresli ve yüksek tansiyonlu günlerde, herkesin üzerindeki stresi atabilmesinin en güzel yollarından biri spor. Spor yaparken salgılanan endorfin ve adrenalin hormonu, harcanan efor insanları şiddete sürükleyen, fiziksel ve zihinsel öfke patlamalarını kontrol edebilmelerine olanak sağlıyor.

Sports International’ın geleneksel olarak organize ettiği “Sports Festivali”in bu yıl ki teması “Şiddete Karşı Spor”. Festivalin başlangıcı ile birlikte tüm spor eğitmenlerinin biraraya gelerek güvercin uçuracağı, festival boyunca beyaz kıyafetler giyeceği “Sports Festival” ülkemizi barış dolu günlere davet edecek.

Türkiye’nin alanında uzmanlaşmış spor eğitmenlerini biraraya getiren Sports Festival’de tüm gün boyunca salonlarda“Birlik içinde birlikte” spor yapılacak, sporun hemen her alanında özel dersler verilecek. Vücudunu spor ile ilk kez tanıştıracak olanlara özel bilgilendirmeler yapılacak.

Sports Festival’in bir diğer özelliği de dünyayı kasıp kavuran Si Combat Fitness’ın ilk kez Türkiye’de spor severler ile tanışacak olması. Barış teması için özel olarak seçilen Si Combat Fitness, katılımcıların fiziksel ve zihinsel ihtiyaçlarını gidermeye yardımcı bir spor. Birçok dövüş sporundan esinlenerek fitness ve dans koreografisi ile birlikte sunulan Si Combat Fitness, dövüşün sadece sokaklarda birbirini incitmek için değil, sağlık için salonlarda birlikte eğlenerek, stres atarak ne kadar uyumlu ve estetik olabileceğini de kanıtlayacak.

Combat, vücudun denge ve koordinasyon becerilerinin temelini oluşturarak kasları çalıştırıyor. Tekme ve yumrukları aerobik adımları ile birleştirerek kondisyonu geliştiren Si Combat Fitness’ın içeriğinde box, karate, tekvando, muay thai blokları yer alıyor. Üstelik bu spor ile 50 dk'da 500 kalori yakılabiliyor. Bu ilginç ve etkili spor yöntemi duruş, denge, koordinasyon becerilerini geliştirmek ve hızlı sonuç almak isteyenler, kuvvet ve özgüven kazanmayı hedefleyenler için birebir.

Tarih: 16 Ocak 2016
Saat: 10:00- 15:00
Yer : Sports International/Ataköy Marina

 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>