>

GÜNDEM

TEGV Özel Gecesi ile 80.000 Çocuğa Eğitim Desteği Sağlandı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), dün gece Kanal D ekranlarından yayınlanan özel yayında harika bir başarıya imza attı.
 
   
 
 
     

Sevilen sanatçıların sahne aldığı geceye rekor sayıda SMS geldi ve 80.000 çocuğumuza eğitim desteği sağlandı.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), çocuklarımıza daha aydınlık bir gelecek sağlayabilmek için 20 Aralık Pazar gecesi Kanal D’nin katkılarıyla Türkiye’nin en sevilen yüzlerini bir araya getirdi. İzleyenleri destek olmaya çağıran gecede toplanan 123.000 SMS desteği ve diğer bağışlar ile birlikte 80.000 çocuğun eğitimi güçlendirilecek.

Sunuculuğunu Burçin Terzioğlu ile Cem Davran’ın gerçekleştireceği programa TEGV Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Solakoğlu, Ali Sandro Garcia, Ataberk Mutlu, Barış Arduç, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu, Deniz Çakır, Emel Çölgeçen, Emre Karayel, Emre Kınay, Erkan Kolçak Köstendil, Evrim Alasya, Gökçe Bahadır, Gupse Özay, Kanbolat Görkem Aslan, Mert Fırat, Şebnem Bozoklu, Tolga Sarıtaş, Tolga Tekin, Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası’nın eşliğinde Türkiye’nin sevilen şarkılarını seslendirdiler. Proje tasarım ve koordinatörlüğünü Nice Bogdanovich’in yaptığı gecede sanatçılar, çocuklarımızın geleceğe umutla bakması adına sahne aldılar.

Kanal D’nin katkılarıyla canlı yayınlanan ve yaklaşık 3 buçuk saat süren programda TEGV’in şu ana kadar gerçekleştirdiği organizasyonlar içindeki en yüksek SMS rakamına ulaşıldı ve rekor kırıldı. Sosyal medyada da çok ilgi gören yayında çocuklarımızın geleceği için Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından bağış yapıldı.

 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>