Ayşe Kulin tüm yapıtlarıyla Everest’te!
Her kitabıyla büyük ilgi uyandıran, usta kalem Ayşe Kulin’in bütün eserleri bundan böyle Everest Yayınları tarafından yayınlanacak.
![]() |
||
Biyografik romanların tartışmasız en önemli ismi olan Ayşe Kulin, 2000 yılında ise ünlü seramik sanatçısından yola çıkarak Füreyya adlı çalışmasını yayımladı. 2001 yılında Köprü, 2003 yılında Nefes Nefese, yine 2002 yılında İçimde Kızıl Bir Gül Gibi… adlı çalışmalarıyla hep gündemde kalan Ayşe Kulin, 2002 yılında bir de şiir kitabı yayımladı: Babama.
Ayşe Kulin’in ilk ödülleri olan Haldun Taner (1995) ve Sait Faik (1996) öykü ödüllerini her yıl iletişim fakültelerinin, çeşitli okulların, kurumların, dergilerin ve derneklerin anketlere dayalı ödülleri izledi.
Ayşe Kulin’in yeni romanı, eylül ayında Everest Yayınları tarafından yayınlanacak.
DİĞER HABERLER
Fatih Al ve Melis Babadağ’dan Çarpıcı Bir Varoluş Hikayesi
“Çok Önemli Bir Haber” 15 Aralık’ta Baba Sahne’de ilk kez perde açıyor.
Çağla Şıkel’den Kendini Keşfetme ve İyileşme Yolculuğu: “Sen Hâlâ Annenin Kızısın”
“Kırılganlıklarımızı saklamak yerine onlarla büyümeyi seçtiğimizde, içimizdeki kadın yeniden doğar.”
Tiyatro Sahnesinde Sanatla Buluşuyor
“İyi Değilim, Ama Anlatacak Kadar da Kötü Değilim” oyununun kıyafet ve dekor sponsoru Yargıcı oldu.
“Günde Kaç Kalori Almak Gerek?”
“İkisi arasında yaşadıklarımız.”
“Ergenlerde Karşı Çıkma ve İnatlaşma Bozukluğuna Dikkat!”
“Louis Vuitton Damier Azur Canvas”
“Kardelen çiçeği, çamaşırda hayat buldu”
“Nikotin ve Kafein Kulak Çınlamasını Tetikliyor”
“Ayşe Hatun Önal’dan “Çak Bir Selam” Geldi!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32





