Coca-Cola, 250 ml’lik cam şişelerini 16 – 17 Temmuz 2011 tarihlerinde Hezarfen Havalimanı’nda düzenlenecek Türkiye’nin en büyük açık hava müzik etkinliği Rock’n Coke Festivali’ne özel olarak giydirdi.
Coca-Cola, 2011 yılının merakla beklenen etkinliği Rock’n Coke’u şişelerine taşıdı. Coca-Cola tarafından Rock’n Coke 2011’e özel, sınırlı sayıda üretilmiş 250 ml’lik Coca-Cola şişeleri 4 Haziran itibariyle satışa sunulacak. Koleksiyonerlerin ve müzikseverlerin gözdesi olacak özel şişeler, Rock’n Coke’un ruhuna uygun bir şekilde elektro gitar temasından esinlenerek tasarlandı.
Coca-Cola’dan Rock’n Coke’a Özel Şişe Tasarımı
Hem koleksiyonerlere hem de müzikseverlere hitap eden özel şişeler 4 Haziran 2011 tarihi itibariyle raflardaki yerini alacak..
“Deniz Ve Havuzdan Sonra Islak Mayoyla Kalmayın”
“Yuvarlak Gözlere Makyaj Nasıl Olmalı?”
“Paranoid Kişilik Bozukluğu Nedir?”
“Cem Adrian`ın Yeni Albümü Yayında!”
“Kale, 9`a Dayanıklı Seramikten Ev Yaptı!”
“Zor Durumlarla Başa Çıkmak İçin Ne Yapılmalı?”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




