Gazeteci-yazar Ömür Sabuncuoğlu, Onların Öyküsü, Bizim Öykümüz ve Sizin Öykünüz ’den sonra çalışmalarına son hızla devam ediyor. Sabuncuoğlu yeni projesinde tanınan isimler ile anneleri ve kızlarını duygusal bir çerçevede, mektuplarda buluşturdu.
Bade İşçil, Derya-Zeynep Beşerler, Evrim Alasya, İdil Fırat, Melis Sezen, Meryem Uzerli, Murat Boz, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Özge Gürel, Özge Özder, Reyhan İpekel, Seda Bakan, Selen Keçeli, Serkan Altınorak ve Zuhal Olcay gibi isimlerin annelerine ve kızlarına, Tuba Büyüküstün’ün ise tüm kız çocuklarına yazdığı mektuplar okurlarını bekliyor.
Anneme ve Kızıma kitabının tüm geliri, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin yıkıcı etkilerinin ardından ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken kız çocuklarının eğitimi için kullanılacak.
.jpg)
Arka Kapak
Bu kez emekleri ve hakları asla ödenemeyecek olan annelerimize…
Ve bu kez… Annelerinden biricik kızlarına…
Yine maddi imkânsızlıklar nedeniyle okuyamayan çocuklarımızın eğitimi için yola çıktık. Ünlü isimler annelerine ve kız evlatlarına mektup yazdılar.
Hepimizi büyük üzüntüye boğan 6 Şubat depremi ve sonrası… Şimdi oradaki okullara ve öğrencilerimize ulaşmak istiyoruz. Aldığınız her kitap çocuklarımızın eğitimine destek olacak.
Künye
Yayın Koordinatörü: Gülşen İşeri
Editör: Saliha Ulusoy
Kapak tasarım: Ekin Başak Akgül
Sayfa tasarım: Aslı Varol
Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu Yeni Projesi “Anneme ve Kızıma” ile Kız Çocuklarının Eğitimine Umut Olmaya Devam Ediyor!
Geliri kız çocuklarının eğitimi için kullanılacak olan dördüncü kitabı İnkılâp Kitabevi’nden çıktı!
DİĞER HABERLER
Çağla Şıkel’den Kendini Keşfetme ve İyileşme Yolculuğu: “Sen Hâlâ Annenin Kızısın”
“Kırılganlıklarımızı saklamak yerine onlarla büyümeyi seçtiğimizde, içimizdeki kadın yeniden doğar.”
Tiyatro Sahnesinde Sanatla Buluşuyor
“İyi Değilim, Ama Anlatacak Kadar da Kötü Değilim” oyununun kıyafet ve dekor sponsoru Yargıcı oldu.
“Mela Bedel’den Yaza Damga Vuracak Yeni Hit: “Hadi Yallah””
“Zihin Temizleme Yoluyla Yüklerinizden Kurtulun”
“Gonca Vuslateri Şiirleri ‘Manik Serçe’ Çıktı!”
“Bel ağrısı cinsel gücün azalmasına neden oluyor!”
“Benetton yine renkli, yine spor, yine rahat...”
“Hayatınıza biraz lüks katmak için…”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




