İstanbul Design Week 2010 etkinliğine ‘’Anthology 2000 – 2010” sergisiyle katılan Derin Design, 28 Eylül – 02 Ekim 2011 tarihleri arasında Eski Galata köprüsünde gerçekleştirilecek IDW’deki sunumu ile tasarım felsefesini ziyaretçilerle paylaşacak.
Türkiye’nin en önemli tasarım etkinliği olan İstanbul Design Week, 28 Eylül – 2 Ekim 2011 tarihleri arasında geçen seneki mekanında gerçekleşiyor. Bir hafta boyunca uluslararası tasarım sergilerini ve tasarımcıları ağırlayacak olan IDW, tasarım dünyasının en yeni ve dikkat çekici unsurlarını buluşturacak.
IDW, İstanbul’un kendine has dinamizmini, ilham veren kültürel özelliklerini ve günlük yaşama dair her türlü zenginliğini Türk tasarım kültürüne yansıtmayı amaçlıyor. Bugüne kadar elde ettiği uluslararası başarılarla, katıldığı fuar ve sergilerle, aldığı ödüllerle Türk tasarımının dünyadaki en önemli temsilcilerinden olan Derin Design, külliyatını beş gün süresince tasarımseverler ile paylaşacak. Modern mobilya dizaynı ve üretimi alanında uluslararası bir yer edinen Derin, İstanbul’un cazibe merkezi olmasına katkıda bulunuyor.
DİĞER HABERLER
Bergüzar Korel "Hatırladıkça" Konseriyle Enka Açıkhava Tiyatrosu`nda
27 Temmuz Pazartesi akşamı Bergüzar Korel`in "Hatırladıkça" konserine ev sahipliği yapıyor.
“Sanasaryan Han A Luxury Collection Hotel İstanbul Kapılarını Açtı”
“Şişmanlara ömür ekleyen formül ”
“AVON’la Tırnaklarda Rengarenk Tonlar Işıl Işıl Pırıltılar”
“White Posture MBFWI A NEW UNITY Görücüye Çıktı”
“Kışın Kilo Almamızın Nedenleri Neler?”
“Akut Kar Sporları Takımları Tam Kadro Yola Devam”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




