Bu yıl üçüncüsü düzenlenen, yazın en beklenen etkinliği Big Burn İstanbul, artık bir gelenek haline geldi. Her yıl bir öncekinden daha fazla festivalciyi kendine çeken Big Burn İstanbul iki yılda toplam 45 binden fazla müzikseveri ağırladı.
Yazın ardından tüm sezon boyunca konuşulmaya devam eden festival katılımcılara unutulmaz deneyimler yaşattı. 3 gün boyunca müzik ve eğlence sunan Big Burn İstanbul, uluslararası ve lokal olmak üzere 100 DJ ve prodüktörü, 5 sahnede ağırladı.
Her yıl daha fazla müzikseveri elektronik müzik ile buluşturmak için yola çıkan Big Burn İstanbul, bu yaz 26-27-28 Temmuz'da gerçekleşiyor.
Muhteşem bir ‘line up’ ile gelen festivalin yeni evi Şile’de. Mavi ve yeşilin kucaklaştığı eşsiz doğa, geniş kamp alanı ve bungalov evlere sahip Şile Woodyville Treehouses 3 gün boyunca elektronik müzikseverlere ev sahipliği yapacak.
Sahnede yer alacak DJ ve prodüktörlerin ilk bölümünü mayısta açıklayan Big Burn İstanbul’un Festival lineup’ına son eklediği isimler şöyle: Adiel, Antigone, Behrouz, Be Svendsen, Carlita, Francesca Lombardo, Ilario Alicante, Len Faki, Marco Resmann, Mind Against, Monoloc, Matthew Dekay, Oceanvs Orientalis, Ruede Hagelstein ve geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği efsane performansı dillerden düşmeyen yetenekli Peggy Gou!
Festivalin ilk açıklanan isimleri ise global elektronik müzik sahnesinin yıldızlarıydı: Clapton, Damian Lazarus, David Mayer, Dubfire, Guy Gerber, Joachim Pastor (live), N’TO (live), Nastia, Recondite (live), Stephan Bodzin, Woralks.
Big Burn İstanbul’a geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu senede yurtdışından yoğun talep var. Festival ile ilgili tüm gelişmelerden haberdar olmak, avantajlı biletlerden yararlanmak ve daha fazlası için ‘Burn Enerji İçeceği’nin sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!
İstanbul`un En Büyük Elektronik Müzik Festivali İçin Geri Sayım Başladı!
Burn Enerji İçeceği tarafından organize edilen, 3 gün sürecek müzik deneyimi sunan Big Burn Istanbul yaz ateşini 3. kez yakacak!
DİĞER HABERLER
Çağla Şıkel’den Kendini Keşfetme ve İyileşme Yolculuğu: “Sen Hâlâ Annenin Kızısın”
“Kırılganlıklarımızı saklamak yerine onlarla büyümeyi seçtiğimizde, içimizdeki kadın yeniden doğar.”
Tiyatro Sahnesinde Sanatla Buluşuyor
“İyi Değilim, Ama Anlatacak Kadar da Kötü Değilim” oyununun kıyafet ve dekor sponsoru Yargıcı oldu.
“DJ. SOLOMUN Yeniden İstanbul`da!”
“Burcu Biricik Türkiye’de Braun`un Yeni Yüzü Oldu!”
“Özgür Şef’ten Diyet Cheese Cake ”
“Park’s By Park Bravo Yeni Bir Yılı Karşılamaya Hazır”
“13.Mücevher Tasarım Yarışmasının Kazananları Belli Oldu”
“Viyana Türk Filmleri Haftası ve Film Marketi”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




