İstanbul İtalyan Kültür Merkezi ve İtalyan’ın en önemli sinema kuruluşu Cinecitta’ Luce – Film İtalia tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘III. İtalyan Sinemasıyla Buluşma’, İtalyan Kültür Merkezi’nde başlıyor.
9 – 16 Aralık tarihleri arasında izleyici ile buluşacak ve etkinlik kapsamında gösterilecek filmler İtalyan sinemasının festivallerden ödüllerle dönen en önde gelen yönetmenlerine ait.
Festival’den festivale konseptiyle, dünyanın en önemli uluslararası festivallerinde gösterilmiş ve ödüller almış filmlerinden İtalya’nın en önemli sinema eleştirmeni Gianni Canova tarafından seçildi.
İstanbul İtalyan Kültür Merkezi ve Cinecittà Luce – Filmitalia tarafından düzenlenen etkinlik sektör çalışanlarının ve halkın italyan sinemasındaki yenilikleri merakla beklediği bir kültür olayı haline geldi.
FİLMLER
Il Rosso e il Blu / Kırmızı ve Mavi - Yönetmen: Giuseppe Piccioni
Intervallo / Mola - Yönetmen: Leonardo di Costanzo
E’ Stato il Figlio / Oğlu Yaptı – Yönetmen: Daniele Cipri
Romanzo di Una Strage / Bir Katliamın Romanı – Yönetmen: Marco Tullio Giordana
Padroni di Casa / Ev Sahipleri – Yönetmen: Edoardo Gabbriellini
La Guerra dei Vulcani / Yanardağların Savaşı – Yönetmen: Francesco Patierno
Pinocchio / Pinokyo – Yönetmen: Enzo D’Alo’
“Cosmoturk.com’u tavsiye et, kazan”
“Adet düzensizliğini dikkate alın”
“2010’da Doğtaş`ın İkinci Büyük Açılış Günü…”
“Guess 2024 İlkbahar &Yaz Beachwear Koleksiyonuyla Yaza İddalı Giriş”
“Saçlarınız İçin Süper İpuçları”
“Aklınızda Bulunması Gereken Güzellik Tavsiyeleri!”
“Kavgaların en yaygın nedenleri ”
“Fuse Tea’den Nuri Alço ve Buğra Gülsoy ile “Akan” Reklam Filmi”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




