Unutulmaz Yeşilçam filmi Yıldızların Altında’nın aynı adlı şarkısını 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladıklarını söyleyen Gedik, “tüm zamanların en bilinen ve en çok söylenen bu aşk şarkısı konser repertuarımın vazgeçilmezlerinden. Şimdi bu şarkıyı enerji dolu bir düzenleme ile dinleyici ile yeniden buluşturmanın heyecanının yaşıyorum” dedi.
Düzenlemesini Cenk Kandıralı’nın yaptığı şarkının klibi Ercan Şencan tarafından çekildi. Ömür Gedik ve Tayfun’un birlikte kamera karşısına geçtiği ve tek planda performanslarının çekildiği klip tüm dijital platformlarda yayında.
https://www.youtube.com/watch?v=q2q25u_Ur8I
Ömür Gedik ve Tayfun’dan “Yıldızların Altında” Düeti
Ömür Gedik, sinema ve müziği bir araya getirdiği “1 Film 1 Şarkı”adlı müzikli oyununun çıkış şarkısı olan Yıldızların Altında’da Tayfun Duygulu ile düet yaptı.
DİĞER HABERLER

“Aşk Biter Mi?” 14 Şubat Sevgililer Gününde De Kalplere Dokunacak!
Kerem Alışık ve Evrim Alasya’dan aşk dolu bir sahne şöleni...

“Markalar İçin Twitter’da Güçlerini Arttırma Rehberi”
“Bir Kız Çocuğu Daha Büyüdü Bak…”
“Enerji içeceği Redbull'a izin çıktı”
“Egzersiz Reçeteye Yazılmalı!”
“‘Annemin Yarası’ 11 Mart Vizyona Giriyor!”
“İşte 13. haftanın armağan kazanan şanslı cosmoturk okurları...”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32