O çocuk için müzik ve piyano sevdası, hiç tahmin edemeyeceği bir yaşamı bahşeden derin bir tutkuya dönüşecektir.
Hariciye görevlisi olmak isteyen bu İzmirli genç, babasının ölümü üzerine kendini pavyonlarda müzik yaparken bulur. Ancak bu şehir ona dar gelir ve İstanbul macerasına atılır. Muazzam hevesi müthiş bir gayrete, mücadeleye dönüşür ve bugün hasretle andığımız Ferdi Özbeğen yıldızlaşır.
İçten bir saygınlık ve zarafet eşliğinde söylediği şarkıları, müziği icrası ve sahnesiyle insanların hoşça vakit geçirmelerine, eğlenmelerine, mutlu olmalarına adanmış bir ömürdür Ferdi Özbeğen. Kendi orkestrasıyla İstanbul’un en gözde otellerinde başlattığı müzik ve eğlence tarzı, klasik müzik orkestrası eşliğinde Şan Tiyatrosu’nda verdiği halk konserleriyle kitlelerle buluşmuş, çoksatan plak ve kasetleriyle ülkede, bir dönemin kültür yaşamının baskın katmanı olmuştur.
Gazeteci, müzik ve sahne sanatları organizatörü Ali Rıza Türker dostu Ferdi Özbeğen’nin hayatını anlattığı kitabı Şöhret Dediğin ölümünün sekizinci yılında sanatçıya bir vefa borcudur.
Yazan : Ali Rıza Türker
Yayına Hazırlayan: Özcan Özen
Kapak : Sevil Tarla
ISBN : 978-605-7637-42-0
Barkod : 9786057637420
Dizi : Müzik ve Müzik Araştırmaları -7
Sayfa : 192 sf.
Boyut : 13,5x19,5 cm.
Baskı Kalitesi : İki Renk, 60 gr, Enso
Baskı Tarihi : Ocak 2021
Fiyat : 28 TL
Dağıtım Tarihi : 18 Ocak 2021
Şöhret Dediğin Ferdi Özbeğen
Evden her fırsatta kaçan küçük bir çocuğun annesi hiç de telaşlı ve endişeli değildir çünkü onu hemen, karşıdaki müzik aletleri satan dükkânda, piyanoların ayaklarının dibinde bulacağını bilir.
DİĞER HABERLER

Çok Sevilen Yıldızlar Konserleriyle Aralık Ayında Her Hafta Sonu Şehrin En Büyük Yılbaşı Marketi Wonder Village’da Küçükçiftlik Park’ta!

Aysun Öz’ün Yazdığı "Ofistike Şeyler" Karakarga Yayınları’ndan Çıktı
“Beyaz yaka demeyelim de ‘inci bejinin tatlı bir tonu’ diyelim…”

Savaş Kavramının Anlamsızlığının Altını Çizen Teatro Rudius’un Ödüllü Oyunu “Sorgu” 6 Aralık’ta Şişli Tiyatrosu’nda!

“Çocuklar artık daha sağlıklı büyüyor.”
“Ömrünüzü Uzatan 5 Alışkanlık”
“Ramazan’da Sağlıklı ve Dengeli Beslenmenin 9 Altın Kuralı”
“Gülben Ergen: “Anneliğim Yaşama Sebebim””
“Öksürük Hastalık Değil Belirtidir!”
“KerkiSolfej`in "Jekyll&Hyde Müzikali" İlk Kez Harbiye Açıkhava’da Sergilenecek!”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32