Kadıköy Belediyesi ve Kurukahveci Mehmet Efendi işbirliğiyle gerçekleşecek konser her Pazar saat 11.00’de Süreyya Operası’nda.
Kadıköy Belediyesi’nin kahve kültürünün en eski temsilcilerinden Kurukahveci Mehmet Efendi ile birlikte düzenlediği Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Kahve Konserleri serisinin ilki 9 Ocak’ta İstanbul Oda Orkestrası ile başlıyor. Açılış konserinde Oğuzhan Kavruk yönetimindeki orkestra, genç İtalyan piyanist Pietro Bonfilio’ya eşlik edecek ve programda Beethoven’in 5 numaralı ‘İmparator’ konçertosu ile Josef Suk’un serenadı yer alacak. Her ay bir orkestra ve oda müziği konserleri ile devam edecek serinin keman ve piyano resitalinde genç piyanist İlyun Bürkev 16 Ocak’da, Can Özhan - Çağdaş Özkan 23 Ocak’ta, Ozan Akkol - Ece Sözer 30 Ocak’ta sahne alacak.
Kurukahveci Mehmet Efendi’nin 150. yıl kutlamaları kapsamında katkı sağladığı Kahve Konserleri’nin biletleri Süreyya Operası gişesinden ve bilet.kadikoy.bel.tr adresinden temin edilebilir.
Süreyya Operası’nda Kahve Konserleri
Süreyya Operası, yeni yılın gelmesiyle birlikte Pazar sabahları kahve konserlerine başlıyor.
DİĞER HABERLER

Karavanseverler Ekim Ayında Buluşuyor
İstanbul Karavan Festivali’nin 4’üncüsü 6-7-8 Ekim 2023 tarihlerinde Kilyos’ta gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin Gelecek Yüzyılına MARKA 2023 Konferansı’ndan Başlama Vuruşu
MARKA Konferansı Cumhuriyet’in 100. yılında en kapsamlı etkinliğe imza atacak.

“Aşk Kırmızı`dan Bir İlk Hareketli Afiş Yayında!”
“Kuaförsüz 7 ayrı saç alternatifi ”
“Ekim Festivali’nde Lezzete ve Müziğe Doyacaksınız! ”
“Yönetmenle Yan Yana Sinema Keyfi”
“Ani Isı Değişimlerinde Sağlıklı Kalmak İçin Ne Yapılmalı?”
“Tv Satın Almadan Önce Sorulması Gereken 5 Soru”
“Neslihan Yavuzcan’ın Kaleminden ‘Ünlüler Kervanı’ ve ‘Tamamlayıcı Tıp Vizyonu’ Kitabları Yayında!”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32