Mehmet Nuri Ersoy, etkinliğin ilk gününde açılış konuşmasıyla gastronomi ve turizm dünyasına seslenecek. Bu önemli konuşmada, Türk mutfağının dünya çapındaki saygınlığını ve popülerliğini vurgulayacağı ve sektöre dair önemli mesajlar vermesi bekleniyor Sayın Ersoy’un bu etkinlikte yer alması, Türk mutfağına olan desteğinin ve bu alandaki vizyonunun bir göstergesi olacak. Bu sayede Türk mutfağının uluslararası alanda daha da tanınmasına ve itibar görmesine katkıda bulunacak.
Ayrıca Sayın Ersoy, Türk gastronomosinin ve Gastronomi turizminin Türkiye’ye ve Türk turizminin gelirlerine olan katkısından bahsedecek. Ayrıca konuyla ilgili turizm geliştirme ajansı ve bakanlığın stratejilerini ise ilk kez bu konferansta açıklaması bekleniyor.
Gastronomi Turizmi Derneği nedir?
GTD; Türk mutfağının, Türk üreticilerin dünyada ve Türkiye’de hak ettiği yere ulaşabilmesi için ulusal ve uluslararası alanlarda Türkiye’yi gastronomi alanında başarılarla temsil eden tek dernektir.
T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Gastroshow Etkinliğinde Yer Alacak
30-31 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Gastroshow etkinliğinin ilk gününde açılış konuşmasında yer alacak.
DİĞER HABERLER
Melike Şahin`den Yeni Tekli "Ölmem Ölemem"
Melike Şahin, yeni teklisi "Ölmem Ölemem" ile dinleyicisiyle buluşuyor.
Bayhan Müzik’ten İstanbul’a Yeni Konser Noktası
Bayhan Müzik, İstanbul’un konser haritasına yeni bir adres ekliyor.
“Hamilelere Özel Çatlak Kremi”
“Tarih ve Lüksü Buluşturan Vakko Hotel And Residence Sumahan Bosphorus Kapılarını Açıyor!”
“Burcunun Özelliklerine Göre Tatil Rotanı Seç!”
“Seyahate çıkacak anne adaylarına öneriler”
“İşten Ayrılmanın Da Kuralı Var!...”
“Zayıflamaya Yardımcı Altın Değerinde İpuçları”
“Cilt Kuruluğuna Karşı 6 Etkili Önlem!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




