Yaşam Atölyesi ile sınıf eğitimleri, günlük seminerler, kurumsal çalışmalar ve online buluşmalarla iki yıl içinde yüzbinden fazla katılımcıyla buluştu.
2011 yılında Türkiye’nin dışına çıkarak Londra ve Newyork başta olmak üzere dünyaya açıldı.
Yaşam Atölyesi, İstanbul'da başlayıp farklı illere yayılacak “Yaşayanlar Kulübü “ ilk gecesini 1 Ekim akşamı Akaretler Sıraselviler de yeni açılan Sir Winston'da gerçekleştiriyor. Müzik, sohbet, eğlence, paylaşım ve yeni dostluklar... Tüm içki ve yiyeceklerde özel fiyatlar ve ikramlar... Gece boyunca Dj Dimithree bize remixleri ve electronic müzik setiyle eşlik edecek.
Aret Vartanyan’ a göre, bireyin yaşanmışlıklarını, duygularını ve farklılıklarını dikkate alarak iç dünyasına eğilmeden yapılan çalışmalar, temeli sağlam olmayan bir ev inşa etmekten öteye geçemiyor ve ilk sarsıntıda yıkılması kaçınılmaz.
Yaşam Atölyesi Yaşayanlar Kulubü Gecesi
2009 yılında Yaşam Atölyesi çatısı altında çalışmalarını başlatan Aret Vartanyan...
DİĞER HABERLER
Fatih Al ve Melis Babadağ’dan Çarpıcı Bir Varoluş Hikayesi
“Çok Önemli Bir Haber” 15 Aralık’ta Baba Sahne’de ilk kez perde açıyor.
Çağla Şıkel’den Kendini Keşfetme ve İyileşme Yolculuğu: “Sen Hâlâ Annenin Kızısın”
“Kırılganlıklarımızı saklamak yerine onlarla büyümeyi seçtiğimizde, içimizdeki kadın yeniden doğar.”
Tiyatro Sahnesinde Sanatla Buluşuyor
“İyi Değilim, Ama Anlatacak Kadar da Kötü Değilim” oyununun kıyafet ve dekor sponsoru Yargıcı oldu.
“Devekuşu Kabare`nin Yıldızı Yeşilçam`ın Unutulmazı Metin Akpınar`ın Hayatı”
“Sıla’dan “Tam Da Bugün” Bir Klip Daha!!!”
“Hem Sağlıklı Hem Serinletici 7 Yaz İçeceği!”
“Adet döneminde diyet rehberi”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




