Yaşam Atölyesi ile sınıf eğitimleri, günlük seminerler, kurumsal çalışmalar ve online buluşmalarla iki yıl içinde yüzbinden fazla katılımcıyla buluştu.
2011 yılında Türkiye’nin dışına çıkarak Londra ve Newyork başta olmak üzere dünyaya açıldı.
Yaşam Atölyesi, İstanbul'da başlayıp farklı illere yayılacak “Yaşayanlar Kulübü “ ilk gecesini 1 Ekim akşamı Akaretler Sıraselviler de yeni açılan Sir Winston'da gerçekleştiriyor. Müzik, sohbet, eğlence, paylaşım ve yeni dostluklar... Tüm içki ve yiyeceklerde özel fiyatlar ve ikramlar... Gece boyunca Dj Dimithree bize remixleri ve electronic müzik setiyle eşlik edecek.
Aret Vartanyan’ a göre, bireyin yaşanmışlıklarını, duygularını ve farklılıklarını dikkate alarak iç dünyasına eğilmeden yapılan çalışmalar, temeli sağlam olmayan bir ev inşa etmekten öteye geçemiyor ve ilk sarsıntıda yıkılması kaçınılmaz.
Yaşam Atölyesi Yaşayanlar Kulubü Gecesi
2009 yılında Yaşam Atölyesi çatısı altında çalışmalarını başlatan Aret Vartanyan...
DİĞER HABERLER
Bergüzar Korel "Hatırladıkça" Konseriyle Enka Açıkhava Tiyatrosu`nda
27 Temmuz Pazartesi akşamı Bergüzar Korel`in "Hatırladıkça" konserine ev sahipliği yapıyor.
“Makyaj yapmayı biliyor musunuz?”
“Elektronik Cihazlar Uykusuzluğa Neden Olabilir”
“ESET`le İnternet Güvenliğinde Yeni Nesil!”
“İncelmenin keyfine varın ...”
“İstanbul Tattoo Convention 2015 ”
“Güneş Işınlarından Etkilenen Dudakları”
“Kadınlar doğaları gereği en iyi genleri ayırt edebiliyorlar! ”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




