Başarılı eğitim ve sunuculuk hayatını sporla birleştiren, gazeteci-yazar Ece Vahapoğlu, Boyner Holding Buluşum CEO'su Cihan Alpay ile geçtiğimiz gün Ulus 29’da gerçekleşen görkemli bir törenle evlendi.
Gelinin şahitliğini görümcesi Ümit Boyner üstlenirken, damadın şahidi ise eniştesi Cem Boyner oldu.
Üç yıldır birlikte olan çiftin hayatlarını birleştirdiği mutlu gününe cemiyet, iş ve sanat dünyasından Zeynep-Metin Fadıllıoğlu, Bilgün Sazak, Oya-Bülent Eczacıbaşı, Mustafa Taviloğlu, Yasemin-Sedat Aloğlu, Nilgün-Varol Dereli ve kızları Zeynep Dereli, Suzan-Tayfun Bayazıt, Leyla Alaton, Selen Görgüzel-Hamdi Alkan gibi isimler katıldı.
Özel dikim Sagaza marka kırık beyaz, Fransız dantelinden romantik bohem bir gelinlik giyen Ece Vahapoğlu; zarafetiyle göz doldurdu. Zeliha Kaçar tarafından özel olarak tasarlanan gelinliğin iki omuzunda sonsuz aşkı sembolize eden iki tane yusufçuk işlenmişti. Cihan Alpay ise Beymen damatlığıyla oldukça şıktı.
Davetlilere nikah şekeri yerine keselerde ceviz dağıtılan tören sonrası çift, balayı için İtalya’ya uçtu.

“Balık Burcunun İlgisini Çekin!...”
“Barış Arduç ve Hande Erçel’i Ege’nin Büyülü Atmosferin de Bir Araya Getiren Film; “Rüzgara Bırak””
“WELLA ile Moda Saçtan Başlar”
“Bugünün Mangal Keyfi Yarının Kanseri Olmasın!”


REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32