Şenay Akay yılbaşı makyajı tanıttı.
Şenay Akay'a uygulanan yılbaşı makyajında 2003-2004 kış sezonunda moda olan pırıltılı ürünler kullanıldı. Yılbaşı makyaj önerileri için tıklayın!
![]() |
||
AVON yeni ürünlerini Şenay Akay’a yapılan makyaj ile tanıttı. Şenay Akay'a uygulanan yılbaşı makyajında 2003-2004 kış sezonunda moda olan pırıltılı ürünler kullanıldı. Renk bütünlüğünü sağlamak ve makyajın kalıcılığını artırmak için ışık düzenleyici fondöten ve sıkıştırılmış pudra kullanıldı. Göz çevresi makyajında Glitter Eye Shadow Blue, True Colour İkili Göz Farı Midnight ve Serinletici Parlak Göz Farları kullanıldı. Perfect Wear Eyeliner/Black ile kirpik dipleri belirginleştirildikten sonra, kirpiklere Lash Designer Mascara ile şekil verildi. Dudaklarda Double Impact Lipstick/Diva ve Meyveli Dudak Parlatıcıları kullanıldı. Makyaj True Colour Deep Pink Allık ile tamamlandı.
Bu renkli aktiviteye katılan kadınlar AVON’un yeni ürünlerini test etme imkanı da buldular. AVON standını ziyaret eden kadınlara Avon güzellik uzmanları tarafından güzellik makyaj ve cilt bakımı hakkında bilgi verildi ve makyaj uygulaması yapıldı.
Yılbaşı Makyajı için AVON’dan öneriler...
Avon’un makyaj uzmanı yılbaşı makyajıyla ilgili şunları öneriyor: “Bu yılın trendi olan ışıltılı makyajlar yılbaşı gecesi için de geçerli. Göz makyajınızda günlük tarzınızın çok fazla dışına çıkmadan ama daha cesur davranarak farınızı daha koyu renkte kullanmanızı ve pırıltılı renklerle gölge yapmalısınız. Makyajınıza canlılık kazandırmak için elmacık kemiklerinizin üzerine doğal tonda bir allık sürün. Allığınızı da her zamankinden biraz daha cömert kullanabilirsiniz bu uzun ve özel gece için. Dudaklarınız için bu sene oldukça revaçta olan lip glossları öneririz. Işıltılı gözlerinizle parlak dudaklarınızın uyumu büyüleyici olacak. Tırnaklarınızı ve dekoltenizi de unutmayın! Onlara da ışıltı katın!”
“Kışın Aşırı Kuruyan Ciltlere Besleyici Temizleme”
“Antalya Kadın Müzesi “Jale İnan Yılın Kadını Ödülü” Avukat Sibel Önder’in”
“Patronunuza Burcuna Göre Davranın!”
“Burçların Özelliklerine Göre Diyet Tüyoları”
“Kişilik Özellikleri Depresyon Riskini Artırıyor”
“Tukaş, ilk 500'de hızlı yükseliyor! ”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32





