![]() |
||
Sağlıklı bir yaşamın spor yapmakla gerçekleşebileceğini önemle vurgulayan Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi, sporun sağlıkla buluştuğu Hülya Avşar Veteran Tenis Turnuvası’na ana sponsor olarak destek verecek. Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü Derneği tarafından 19 Nisan-01 Mayıs 2005 tarihleri arasında TED tesislerinde, açık ve kapalı kort şeklinde düzenlenecek olan turnuvaya, tenis oynayan herkes katılabilecek.
Tenis sporunu tanıtmak ve yaygınlaşmasını sağlamak amacını taşıyan turnuva, değişik yaş kategorilerinde düzenlenecek. Turnuvaya katılmak isteyen sporcular 17 Nisan 2005 Pazar gününe kadar kayıt yaptırabilecek.
Turnuvanın ana sponsoru Amerikan Hastanesi, turnuva boyunca, doktor, ambulans ve sağlık personelinden oluşan bir ekip bulunduracak. Sakatlık geçiren sporculara ilk müdahale burada yapılacak, hastanede bakım ve tedavi edilmesi gereken bir durum söz konusu olduğunda ise sporcu hastaneye götürülerek tedavisine devam edilecek.
Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da çok sayıda sporcunun katılması beklenen turnuvada, maçlar avantaj kuralına göre 3 set üzerinden oynanacak. Turnuva sonunda dereceye giren sporcular kupalarını, 1 Mayıs 2005 Pazar günü barbekü partisi eşliğinde yapılacak ödül töreni ile alacaklar.
DİĞER HABERLER
30 Yıldır Sahnenin Değişmeyen İsmi CENK EREN`in Yeni Menajeri ÖZGÜR ARAS
Bazı sanatçılar şarkı söyler, bazıları ise bir geceyi unutulmaz kılar...
Alp Navruz’dan İtalya’da Büyük Başarı
Alp Navruz Venedik’te Kineo Ödülleri’nde “Best International Actor” ödülünü alacak.
“Puma Yeni Koleksiyonu Gold Pack’i Ünlü Model Didem Soydan İle Tanıtıyor”
“Kötü Haber! Makine Aklıyla Yarışacak Kadar Süremiz Kalmadı!”
“Burcu Kıratlı; “Toplumsal meselelerde duruşum net her zaman her konuda adalet!””
“Özlem Paker Sahiplenilmeyi-Yönetilmeyi-Etiketlenmeyi-Reddediyor!”
“Su İçmenizi Kolaylaştıracak 3 Aromalı Su Önerisi”
“MARKA Konferansı`nın 19`uncu Yılında Zeka ve Duygu Dolu Konferans Deneyimi”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32





