Güzelliği ile göz kamaştıran Bastık, düğünde üç kez gelinlik değiştirdi. Tüm gelinlikleri tasarımcı Begüm Salihoğlu’nun dünyada kabul gören Bégum markasına ait.
Nikah, eğlence ve gece sonu için üç ayrı gelinlik giymeyi tercih eden Bastık’ın tüm gelinlikleri Bégum Bridal Design House’un kurucusu ve tasarımcısı Begüm Salihoğlu tarafından hazır modellerden feyz alıp Bastık’a özel uyarlandı.
Ana gelinlik olarak AVA SUE modelini tercih eden Bastık’ın gelinliği çok beğenildi. Düğünde en çok vakit geçirdiği KENDRA modeli Bégum Bridal Design House’un en cool ve minimal tarzdaki modelleri arasında yer alıyor. Bastık, sanatçı ve dansçı kimliğinden ilham alınarak şekillendirilen JANE modeli ile geceyi sonlandırdı.
Zeynep Bastık Düğünde Üç Gelinlik Giydi
Yükselen pop müzik starı Zeynep Bastık, Tolga Akış ile dünya evine girdi.
DİĞER HABERLER
“Öykü Cengiz ile O An’ın Öykü’sü” Yeni Sezona Başladı!
İlk bölüm konuğu ise çiçeği burnunda eşi, başarılı oyuncu Tolga Güleç idi...
30 Yıldır Sahnenin Değişmeyen İsmi CENK EREN`in Yeni Menajeri ÖZGÜR ARAS
Bazı sanatçılar şarkı söyler, bazıları ise bir geceyi unutulmaz kılar...
“Her Kayıp Kendi Yasını Doğuruyor!”
“Valentino`nun Yeni Yüzü Florence Pugh”
“Harbiye Geceleri İçin Geri Sayım Başladı!!!”
““Çanakkale Kısa Film Festivali” İçin Son Başvuru Tarihi Uzatıldı! ”
“Bugün sana şiir gönderesim geldi”
“Tatil Yeri Seçimi Çiftlerin Arasını Açıyor ”
“Güçlü erkek kalmamış güçsüzlerden verelim”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




