>

MODA - STİL

2005 İlkbahar - Yaz koleksiyonları...

Lycra® ve Teflon® dünyaca ünlü modacılar Sebastian Pons ve Zac Posen’in 2005 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarının ilham kaynağı oldu.
 
   
 
 
     
Lycra® ve Teflon ile podyumda soluklar kesildi

Global tekstil pazarının öncüsü Invista, mucize ipliği Lycra® ve Teflon® ile modanın geleceğini şekillendirmek ve tasarım dünyasını desteklemek amacıyla, Zac Posen ve Sebastian Pons’un 2005 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarının sergilendiği Moda Haftası’nın sponsorluğunu üstlendi.


Invista’nın teknoloji harikası ipliği Lycra® ve Teflon®’un kumaşa kattığı değerler ile, ünlü modacılar Sebastian Pons’un “Western Gypsy Love Story” (Batı Yakası Çingeneleri’nin Aşk Hikayesi) adını verdiği koleksiyonu ve Zac Posen’in “Whites and Whites” (Beyazlar üzerine Beyazlar) Şov’u Moda Haftası’na damgasını vurdu.

Lycra®’nın kumaşa kattığı değerlerden ilham alan Pons, İlkbahar koleksiyonu için Lycra® ile üç farklı jean konsepti yarattı. Koleksiyonun anahtar temaları; eğlence, şirin elbiseler, seksi üstler ve etekler ve Lycra®’nın eşsiz özellikleriyle yaratılan hem rahat hem çekici jeanler, modern bir stil ve büyüleyici bir uyum sağladı.

Pons: "Lycra® harika bir iplik. Rahatlığın simgesi jeanlere kattıklarıyla bana vücudu ön plana çıkaran seksi ve mükemmel kıyafetler yaratmamda ilham kaynağı oldu ve bu sayede büyüleyici siluetler ortaya çıktı. Bu kıvrak form benim 2005 İlkbahar/Yaz koleksiyonumun bel kemiğini oluşturdu” dedi.


Zac Posen, Lycra®’nın özellikle ilk günkü şeklini koruma ve Teflon®’un kumaşa dayanıklılık ve maksimum performans kazandırma özelliklerinden etkilenerek 2005 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu oluşturdu. Vücudu ikinci bir beden gibi sararak, vücuda mükemmel uyum gösteren Lycra®, geleneksel giyim tarzına modern bir soluk getirdi ve giyimde kadınsılık, çekicilik ve konfor yakalandı.

Kumaşa koruyucu özellik katarak, kumaşın lekelerden kolayca arındırılabilmesini sağlayan Teflon® sayesinde Posen, koleksiyonunu “beyaz” teması üzerine kurdu.

Posen: “Teflon®’la ilkbahar ve yazın en nadide parçalarını, “Beyazlar üzerine Beyazlar” temasıyla işledim. Invista’nın sağladığı fantastik teknoloji ürünü Teflon® sayesinde, bahar ve yaza özgü, saflığın simgesi ‘beyaz’ rengi özgürce kullanabilme fırsatım oldu. Beyaz ceketler, pantolonlar ve elbiseler, leke tutmayan ve kolayca temizlenebilen Teflon® sayesinde rahatlıkla giyilebilecek. Gündüz ve gece boyunca kişinin kendini iyi hissetmesini sağlayan, mükemmel görünümlü ve aynı zamanda konforlu elbiseler yaratan mucize iplik Lycra® koleksiyonumun en önemli unsuru oldu” dedi.

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>