>

MODA - STİL

2005 sonbaharında geçmişin çizgileri

Tasarımını İPEKYOL için Dice Kayek ve ekibinin üstlendiği M A C H K A 15 Ağustos 2005 tarihinde yepyeni sonbahar koleksiyonu ile, ikinci sezonuna merhaba diyor.
 
   
 
 
     
M A C H K A ikinci sezonunda 2005/6 sonbahar – kış modasında belirleyici çizgiler ortaya koyuyor. 2005 sonbaharında hakim olan romantizm ve nostalji, M A C H K A kadınını yaratıyor.

M A C H K A’nın yeni sezon koleksiyonu 40’ların ve 50’lerin narin, kırılgan kadını ile günümüz dinamik maskülen kadınını kendi tarzında birleştiriyor.

Tuba Ünsal’ın katılımı ile katalog çekimleri gerçekleşen yeni
M A C H K A koleksiyonunda tercih edilen kumaşlar; yüzde yüz ipek şifon ve ipek satenlerle desteklenen, ince yıkanabilir yünlüler ve koton gabardinler olarak beliriyor. Işıltılı ve şık çiçekli jakar kumaşlar, yine çiçekli ipek saten, ipek şifonlarla kombin oluşturuyor. Ekose ve petit kare, keçe efektli kumaşlarla hareket kazanıyor.


Kontrast renklerin kombinasyonları ile hazırlanan koleksiyonun
ağırlıklı renkleri orman yeşili, bordo ve lacivert. Bu renklerle kontrast oluşturan sarı, turuncu gibi sıcak renklerde kullanıldı. Truvakar kollu mini ceketler, boru paça pantolonlar, diz altı, fırfırlı dantelli, plili etekler, bele oturan diz altı veya kruvaze elbiseler, ipek saten – ipek şifon dantelli bluzlar, şık denim grupları, düz ve kaftan gömlekler M A C H K A’nın 2005/6 sonbahar – kış silüetini oluştururken, kolleksiyonu, elişi boncuklu danteller, keçe çiçekler, renkli taşlı broşlar, plexi ve demir payet işlemeler süslüyor.

STIL:
Modern romantik tarz bu kış koleksiyonunda da devam ediyor. Her zamanki; hem gece hem gündüz rahat ve şık kombinasyonlar ön planda. ‘Yüzyılın bütün tarzlarını birleştirip güncelleştirmek’’ bu sezonu anlatan en iyi cümle...

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>