>

MODA - STİL

2019-2020 Sonbahar-Kış Çocuk Giyim Modası

Sağlık ve rahatlık ön planda...
 
   
 
 
     

Yaz sıcaklarının yeni başladığı şu günlerde, firmalar “2019 – 2020 Sonbahar ve Kışında” çocuklarımızı ısıtacak giyim ve aksesuarları çoktan tanıtmaya başladı. Bu yılın bebek-çocuk modasında kış mevsiminde bile cıvıl cıvıl renkler var ve çocukların hareketli yapısına uygun kesimler ile sağlıklı malzemelerden üretilmiş ürünler ön plana çıkıyor.

Anne ve babaların çocuklarının ne giyeceklerine karar verdikleri günler çok gerilerde kaldı. Artık çocuklar ne giyeceklerine kendileri karar veriyor hatta alışverişlerini bile kendileri yapıyorlar. Yetişkinlerde olduğu gibi çocuk giyim konusunda da her sezona uygun alışveriş yapmak, moda trendlerini takip etmekten geçiyor. Kız-erkek çocuk giyim ve bebek giyim olarak ayırabileceğimiz kategoriler moda dünyasının çok yakın takibinde. Yeni ayakkabılar, yeni elbiseler ve tamamlayıcı yaşlara uygun aksesuarlar, satın alma güdülerinde çok önemli. Çocukların da artık söz sahibi olduğu alışveriş sektörü çocuk giyim ile her sezonda yeniden hareketleniyor.

“Kış mevsiminde bile cıvıl cıvıl renkler var”

2019-2020 Sonbahar-Kış Çocuk Giyim Modası hakkında bilgi veren İstanbul Kids Fashion Fuar Direktörü Hatice Dinçer, “Şık olmak, büyükler gibi görünmek, sevilen kahramanların ya da prenseslerin kıyafetlerini giymek çocukların hepsi için çok önemli. Bu yıl çocuk giyiminde, kış mevsiminde bile cıvıl cıvıl renkler var. Kız-erkek çocuk giyim ürünleri arasında sağlıklı iplikler ile dokunan kazaktan t-shirtlere, hareketli yapılara uygun pantolon kesimlerinden hava alan kumaşlarla dokunan pijamalara, montlardan rahat sportif ceketlere, renkli elbiselerden şık bluzlara kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Sağlık ve rahatlık çok daha ön planda ve ebeveynlerin satın alma fikirlerini büyük ölçüde etkiliyor.” dedi.

“0-16 Yaş arası çocuk modası ve trendler sergilenecek”


37. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı-İstanbul Kids Fashion, 26-29 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. Fuarda 0-16 yaş grubu, bebek çocuk giyim ve abiye, pijama, iç çamaşırı, çorap, aksesuarların yanı sıra, bebek ev tekstili ve mobilya ürünleri de yer alacak. 2019 ve 2020 Sonbahar-Kış Çocuk Modası koleksiyonlarını sergileyecek olan birbirinden seçkin 200’ü aşkın marka ve firma arasında; ALG Life, Babydoll, Bebüş, Best Kids, Boinç, Cantoy, Cigit Kids, Elsima, Kitti, Marions, Melcan, Moonstar, NK Kids, Pamina ve Papulin bulunuyor. İstanbul Kids Fashion’ı 80 ülkeden 5 binin üzerinde ulusal ve uluslararası alıcı ziyaret edecek.

“Kumaş Boyalarıyla Kendi Renklerinizi Yansıtın”

Çocuk modasına dair yeni yaşam stil ve moda trendlerini sunan bir platform olan İstanbul Kids Fashion’da katılımcı markalar, daha önceki yıllarda olduğu gibi en yeni ürünlerini trend alanında sergileyecek. Fuar boyunca yoğun görüşmeler gerçekleştirecek olan ziyaretçilerin eğlenceli vakit geçirmeleri ve farklı bir deneyim yaşamaları adına özel bir alan oluşturulacak. Dileyen ziyaretçiler, kumaş boyalarıyla duvarlarda yer alan henüz renklendirilmemiş çocuk koleksiyonlarını boyayabilecek ve kendi İstanbul Kids Fashion koleksiyonlarını oluşturma şansı bulacaklar.

 


 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>