Deniz Kaprol Favori için tasarım yapacak
Tasarımcı Deniz Kaprol, Favori Kuyumculuk’un tasarım ve trend danışmanlığına getirildi...
![]() |
||
Tasarımcı Deniz Kaprol, Favori Kuyumculuk’un tasarım ve trend danışmanlığına getirildi. Kaprol, yılda ortalama 3.000 yeni ürünü piyasaya sunan Favori için özel koleksiyonlar da tasarlayacak.
Ürünlerini 40’a yakın ülkeye ihraç eden Favori’nin Deniz Kaprol imzalı ilk modelleri Mayıs ayından itibaren Türkiye’de ve yurtdışında satışa sunulacak.
Dünyanın en iyi moda okullarından New York Moda Teknolojisi Enstitüsü’nden (FIT) mezun olan Deniz Kaprol, Türkiye’de ve yurtdışında çeşitli şirketlere tasarımcı ve danışman olarak hizmet verdi. Ekim 2004’te Türkiye’nin ilk mücevher sektörü trend danışmanlığı şirketi Kaprol Design Studio’yu kuran Deniz Kaprol, aynı zamanda İTÜ Moda Tasarımı bölümünde moda sektörüne giriş ve sanat tarihi dersleri veriyor. Kaprol ayrıca gümüş ve bijuteri olarak kendi takı koleksiyonlarını da hazırlıyor.
“İşte 18. haftanın armağan kazanan şanslı cosmoturk okurları...”
“Ekşili kebap ”
“Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Evlilik İçin İlk Adımı Attı!”
“Öylesine bir yerde doğdum ben...”
“Depeche Mode'dan Açıklama!...”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32





