Hakan Akkaya, ilk defa bu yıl katılacağı İstanbul Fashion Week kapsamında 13 Ekim Cumartesi günü saat 15:30’da Antrepo’da performans sergileyecek.
Hakan Akkaya, ilk defa bu yıl katılacağı İstanbul Fashion Week defilesi kapsamında 13 Ekim Cumartesi günü saat 15:30’da Antrepo’da 2013 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu’yla performans sergileyecek. 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda ‘‘Men in Black’’ temasından yola çıkan Hakan Akkaya, klasik ve smart casual olarak 2 alt başlıkla karşımıza çıkıyor.
Geçmişten günümüze klasikleşmiş kumaş ve dokuları bir araya getiren ve modern formları retro bir bakış açısıyla harmanlayan Hakan Akkaya 2013 ‘Men in Black’ İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, güncel bir çizgiden yola çıkarak metropol erkeğini baştan yaratıyor.
İstanbul Fashion Week 2012 kapsamındaki Hakan Akkaya defilesi, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB)’in organizasyonunda, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliğiyle düzenleniyor.
DİĞER HABERLER
2026 Modası Daha Renkli Daha Feminen Daha Katmanlı
“2025 yılında sosyal medyada yayılan mikro trendler baskın bir modanın öne çıkmasını engelledi.
Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç
Mısırlı Underwear and Socks’tan yılbaşı coşkusunu yansıtan hediyelikler.
“Şahika Ercümen:“Suyu Gördüğüm An Gülme Hissim Uyanıyor””
“Burcu Esmersoy ile Teatox Programı Başlıyor”
“Gizem Karaca “Don’t Grow Up Its a Trap! (Sakın Büyüme, Bu Bir Tuzak!)”
“Burcu Biricik`in Başrolünde Yer Aldığı Fatma`nın Resmi Fragmanı Paylaşıldı”
“Meme Kanseri Oluşumu Önlendi!”
“41.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın Onur Yazarı ve Teması Belirlendi”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




