Victoria Beckham, Anna Sui, Alexander Wang, Tommy Hilfiger, Ralph Laurent, Vera Wang" gibi dünya devlerinin yanında New York moda haftasına Türk modacı olarak damgasını vuran Hakan Akkaya New York Fashion Week'de "Freedom- Özgürlük" adını verdiği koleksiyonunu Merit International sponsorluğunda ilk defa Kıbrıs’da sergileyecek.
Ünlü top model Özge Ulusoy ve genç kızların yeni gözdesi ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı 06 Ağustos Pazar Günü Merit International sponsorluğunda, Kıbrıs Merit Park Otel’de gerçekleşecek defilenin kampanya fotoğrafları için Bahadırhan Erkoç’un objektifinin karşısına geçti.
Sanat, sosyete ve iş dünyasının en önemli isimlerini bir araya getirecek olan Ünlü Modacı Hakan Akkaya’nın dev defilesinde kullanılacak podyum için İstanbul’dan ek özel ses ışık sistemleri getirilirken Kıbrıs’taki birçok demir atölyesi özel dekor için geceli gündüzlü tam vardiya çalışıyor. Ünlü modacı büyük Kıbrıs çıkarması olarak işaret edilen defilesiyle Kıbrıs’ta bugüne kadar yapılmamış görkemli bir şova hazırlanıyor. Ünlü modacıdan galeri resimleri için tıklayınız.
Hakan Akkaya New York Koleksiyonu İlk Defa Kıbrıs’ta
Hakan Akkaya’nın Kıbrıs çıkarması...
DİĞER HABERLER
2026 Modası Daha Renkli Daha Feminen Daha Katmanlı
“2025 yılında sosyal medyada yayılan mikro trendler baskın bir modanın öne çıkmasını engelledi.
Yeni Yıla Sıcacık Bir Başlangıç
Mısırlı Underwear and Socks’tan yılbaşı coşkusunu yansıtan hediyelikler.
“Sistitten Korunmak İçin İç Çamaşırı Seçimizine Dikkat Edin”
“Bir Gün Bebek Sahibi Olmak İsterseniz”
“Menekşe Yağı ile Saç Bakımı ”
“Sinema Sanatçıları Elazığ Belediyesi’nde”
“Umut İçinde Unut Beni, Al Dışına Götür!”
“30'dan önce kendinize iyi bakın hep genç kalın”
“Obezite Ameliyatı Sonrası Bu 10 Öneriye Dikkat!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




