Markanın özel modelleri sayesinde sahiller, Hawaii kızlarıyla beraber keyifli bir dansın en yakın tanığı oluyor.
Markanın 50 yıl boyunca efsaneleşen Sk8-Hi Reissue, OldSkool ve Authentic modelleri özgün Hawaii dansçılarının geleneksel Hula dansı kıyafetleriyle renkleniyor. Ayaklarda ada heyecanı ve ruhuna övgü için Hawaii dansı yapan kızların baskıları sokakları renklendiriyor.
Birbirinden eğlenceli dört modelin gece mavisi, siyah ve kirli beyaz gibi renkleri dikkat çekiyor. Markanın özel tasarımları, eğlenceyi hayatlarından hiçbir zaman çıkarmayan ve içi hep çocuk kalanların bu sezon favorisi olmaya aday.
Hawaii Dansı Hula Hula!
Her sezon dinamizm ve eğlencenin sembolü niteliğinde koleksiyonlar tasarlayan Vans, bu yaz da dans konseptli desenleriyle farklılığını koruyor.
DİĞER HABERLER
Sinem Ünsal ile Şık Buluşma
İpekyol’un marka yüzü Sinem Ünsal, düzenlenen özel davette konuklarla bir araya geldi.
Florentia Village’ın İlk Reklam Filminde Hande Erçel ve Danilo Zanna Bir Arada
Türkiye’nin ilk lüks designer outlet’i Florentia Village’ın ilk reklam filmi yayınlandı.
“Bebeğinize masaj yaparak iletişim kurun...”
“Kadın ve Erkeğin Virajları! ”
“Ferhat Göçer’in Tek Kişilik Performansıyla Hazırlanan ‘Aldırma Gönül’ 6 Kasım’da Uniq Hall’de ”
“Lazer Epilasyon Ertesi Özel Bakım Kreminiz!”
“Ünlü top modeller LC Waikiki’de buluştu!”
“Bir Öykü”
“21.Sadri Alışık Tiyatro Ve Sinema Ödülleri Sahiplerini Buldu”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




