Her tarza uygun tasarımlarıyla konfor ve şıklığı bir arada sunan Kemal Tanca’da geleneksel sezon sonu indirimi başladı! Kemal Tanca, kış bitmeden gardırobunu yenilemek isteyenler için sezon finaline özel yüzde 60’a varan indirme ekstra yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.
‘Yüksekte rahatlık’ arayan kadınları için özel tabana sahip, katlanabilir ve esneyebilir babet kadar rahat stiletto’lar, krokodil baskılar, süet-rugan birlikteliklerinin ön planda olduğu modeller, bootie’ler, piton botlar, şeffaf tabanlar, maskülen tasarımlar, sokak modasının asi ruhunu yansıtan biker botlar, iddialı dizüstü çizmeler, stil sahibi kadınların şıklıklarını tamamlamasına yardımcı oluyor.
Kemal Tanca erkek koleksiyonunda yer alan rugan-süet, fermuar, zımba gibi detaylar, çift renkli ve kalın tabanlı, sezonun gözde trendlerinin kullanıldığı krokodil deriler, kapitone ve dikiş detaylarının olduğu özel tasarımlar, çanta, kemer ve cüzdanlar Kemal Tanca mağazalarında detaylara önem veren erkekleri bekliyor.
Sezon Finalinde Büyük İndirim
Kış bitmeden gardırobunu yenilemek isteyenler için sezon finaline özel yüzde 60’a varan indirme ekstra yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.
DİĞER HABERLER
2026 Modası Daha Renkli Daha Feminen Daha Katmanlı
“2025 yılında sosyal medyada yayılan mikro trendler baskın bir modanın öne çıkmasını engelledi.
“Bust'Up Çift Etkili, Yoğun Göğüs Dokusu Sıkılaştırıcı Jel”
“Pınar Altuğ Tamer Karadağlı ve Melek Şahin Ülker Golf Reklamında Buluştu”
“Bir kadını sevdim, hayatım değişti...”
“Saçlarınızdaki doğal güzellik...”
“Türkiye’nin İlk Özel Bankası Yapı Kredi 59. Yaşında ”
“Beyin Yorgunluğunu Önlemenin Yolları!!!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




