Heyecanım kalmadı
Cinsel isteksizlik karşılıklı olarak gelişen bir durum. Birçok erkek ya da kadın, cinsel yaşamlarında tek düzelikten ötürü karşı tarafı suçlar.
![]() |
||
Sevgili oyunu
Bir kadın kocasını uyarabilmek için kimi zaman bir metres gibi, kimi zaman bir sevgili gibi davranmayı bilmelidir. Bazen uysal bir bekleyen, bazen kışkırtan ve başlatan olabilmelidir. Çoğu kadınlar, evlendikten ve "erkeklerini elde ettikten" sonra, kendilerini bütünüyle bırakırlar. Bu yalnız cinsel alanda değil, yaşamın bütün alanlarında da geçerlidir.
Böyle bir kadın, evlenmeden önce dünyaya açık bir kişi görünümündedir, kitap okuyor, dünyada olup bitenlerle ilgileniyordur. Erkeği de onun hep böyle olacağını sanıyordur.
Tehlikeli hedef
Ancak evlendikten sonra durum farkında olmadan değişiverir. Kadın, bilinçli ya da bilinçsizce, kendini "hedefine ulaşmış" sayar, kendini zorlamaz, ilgisini sadece ev işlerine ve çocukların yetiştirilmesine yöneltir.
Onu kışkırtın
Erkek, büyük olasılıkla farkında olmadan, artık yaşamdan beklediği, istediği şeyler iyice azaldığı için, başka insanları ve eşini de duygusal yönden uyarma, "kışkırtma" yeteneğini de yitirmiştir. Böyle bir durum, bazen daha gelişerek yaşama karşı genel bir ilgisizlik ve isteksizliğe dönüşür.
O zaman, kişinin yaşamında köklü bir değişiklik yapması, ya da bir psikiyatriste danışması gerekecektir.
“Tatilde Bu Hatalara Düşmeyin!”
“Nevra Serezli 10 Yıl Sonra Kendi Hikayesi İçin Yeniden Beyazperdede!”
“Geleneksel Bodrum Azka Yaz Konserleri Başlıyor”
“Bilinçsiz diyetin zararları ”
“Burcu Esmersoy ile Teatox Programı Başlıyor”
“Hastalık Hastalığından Psikolojik Destekle Kurtulmak Mümkün”
“Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Evlendi!”
“Sezen'in son serçesi büyüdü !”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32





