>

DİYET

1100 Kalorilik Diyete Hazır Mısınız?

Ne yediğnize dikkat edin ve 1100 kalorilik diyetle kendinizi forma sokun...
 
   
 
 
     

KAHVALTI SEÇENEKLERİ

Haftanın altı günü ayrı alternatiften dilediğinizi seçin. Bütün kahvaltıların toplam kalori oranı sadece 250... Yedinci güne ne oldu dediğinizi duyar gibiyim. Pazar günü istediğiniz gibi bir kahvaltı sofrası hazırlayın ve pazar sabahın keyfini çıkarın.

CORN FLAKES, MEYVE SUYU VE YOĞURT:

Bir ufak kaseye corn flakes ile sütü karıştırın. Bir su bardağı şekersiz portakal suyu ve en küçük boy yoğurt ile kahvaltıyı tamamlayın.

HAŞLANMIŞ YUMURTA VE TOST:

Bir adet haşlanmış yumurta, yağsız beyazpeynirli tost ve şekersiz bir fincan çay.

SOSİSLİ KAHVALTI:

Bir büyük boy sosisi ızgarada pişirin. Yanına dana jambon ve kaşarpeynirinden oluşan yağsız bir tost hazırlayın. Şekersiz bir bardak çayı ihmal etmeyin.

MEYVE SALATASI:

Beşer adet kivi, bir adet muz, bir elma ve iki dilim karpuzu diyet yoğurt ile karıştırın. Şekersiz bir fincan çayı unutmayın.

AKŞAM YEMEKLERİ İÇİN ALTERNATİFLER

KREMALI DOMATES SOSLU MAKARNA VE YOĞURT:

Bir porsiyon kremalı domates sosunu 125 gram pişirilmiş spagetti ile karıştırın. Üzerine parmesan peyniri dökün ve mevsim sebzeleriyle servis edin. Yemeğin yanına bir küçük kap yoğurt da alabilirsiniz.

FESLEĞEN SOSLU MAKARNA:

200 gram fiyonk ya da burgu makarnanın üstüne fesleğen ilave edin. Üzerine parmesan peyniri dökün. Makarnanın yanına sebze katarak servis edin.

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>