>

GÜNDEM

Hillside Work-Out ile Boğaz’da Spor Dolu Bir Gün

Boğaz’da Yoga Shape, Trambolin, Pilates Gym Ball, Zumba ve RealRyder ile spor keyfi…
 
   
 
 
     

Yaz mevsiminde açık havada eğlenerek spor yapmak, buna bir de İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasını ve masmavi sularda sürecek bir tekne keyfini eklemek kuşkusuz yoğun iş hayatı içerisinde en çok özlenen anlardandır. Günümüzün stresli temposunda bu tür keyifli molalar vermek, yeni güne zinde ve iyi bir başlangıç yapmayı da kolaylaştırıyor.

Uzmanların açık havada yapılan egzersizlerin hem beden hem ruh sağlığına iyi gelebileceğini vurgulaması da bu tespiti pekiştiriyor. Hillside, tam da bu fikirlerden yola çıkarak, her yıl bahar ve yaz aylarında üyeleri için açık havada çok eğlenceli spor aktiviteleri planlıyor, Hillside Work-Out organizasyonları ile şehir hayatının yorucu ve stresli atmosferinden hızla uzaklaşmalarına yardımcı oluyor.

Hillside Work-Out ile Hillsider’lar 2 Haziran Cumartesi günü İstanbul Boğazı’nda bu yıl da spor dolu bir gün geçirdiler. İstanbul Boğazı’nın etkileyici görünümü ve yalıların görkemli manzarasının eşlik ettiği bu yolculuk sırasında tekne Yoga Shape için hazırlandı. Boğaz’ın masmavi sularına açılarak güne, huzuru sporun enerjisiyle birleştiren Yoga Shape egzersizleriyle başladılar. Pilates Gym Ball ile tüm vücutlarını çalıştıran katılımcılar, pilates toplarıyla denge ve kuvvet antrenmanları yaptılar. Son zamanların en gözde egzersizlerinden biri olan Trambolin’de ise, her zıplayışta; denizin derin maviliklerinden, gökyüzünün sonsuz maviliklerine uzandılar. Gerçek bir bisiklet gibi yatan, dönen, eğilen ilk kondisyon bisikleti olan RealRyder ile hareketli ritimler eşliğinde pedallara asıldılar. Dünyanın bir numaralı dans-fitness akımı Zumba ile enerjilerine enerji kattılar. Sabahın erken saatlerinde başlanan bu spor deneyimi akşamüzeri Suada Club Galatasaray Adası’nda son buldu.

Boğaz’da süren bu keyifli ve eğlenceli spor deneyimi gün boyu sosyal medyada da sıkça bahsedildi.

Boğaz’da spor keyfi, sahilde Twitter trafiği #hillsideworkout

Hillside Work-Out teknesi, katılımcılara eşsiz bir deneyim yaşatmaya devam ederken, isteyen herkes, Twitter’da #hillsideworkout ile “sporun kendilerini niye iyi hissettirdiğini” anlatan tweet’ler ve fotoğraflar paylaştılar. En çok retweet alan tweet’in sahibi, SANDA SPA’dan spor sonrası için önerilen 50 dakikalık “Asian Nirvana” masajını kazandı.

www.twitter.com/hillsideclubs
www.facebook.com/HillsideCityClub
 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>