>

GÜNDEM

Survivor All Star Yıldızları Yarışmaya Rexona Reklam Filmiyle Hazırlandı!

Rexona sponsorluğunda yeni sezona hızlı başlayan Survivor All Star, tüm zamanların en iyi yarışmacılarını bir araya getirdi.
 
   
 
 
     

Her zaman daha fazlasını isteyenlerin yanında olan Rexona’nın Survivor All Star reklam filminde yarışmanın 5 kahramanı, Hilmi Cem İntepe, Pascal Nouma, Hakan Hatipoğlu, Serenay Aktaş ve Merve Aydın’ın rol aldı.

Heyecanla beklenen Survivor All Star’ın sponsoru Rexona yine kullanıcılarını heyecanlandıracak yeni bir çalışmaya imza attı. Survivor All Star yıldızlarının rol aldığı reklam filminde Rexona, “daha fazlasını yapmak ” isteyen oyuncuların yarışmaya nasıl hazırlandıklarını ekrana getiriyor. Reklam filminde rol alan Hilmi Cem İntepe, Pascal Nouma, Hakan Hatipoğlu, Serenay Aktaş ve Merve Aydın nefes kesen performansları ile göz dolduruyor.

Nerede hareket orada Rexona mesajının paylaşıldığı filmde oyuncular fiziksel sınırlarını nasıl zorladıklarını gösteriyor. Reklam filmi yarışma öncesinde; Pascal Nouma’nın şehir sokaklarında nasıl ter attığını, Hilmi Cem’in kanosuyla dalgalara nasıl meydan okuduğunu, Merve ve Serenay’ın sınırlarını aşmak için nasıl idman yaptığını ve Hakan Hatipoğlu’nun doğadan destek alarak nasıl güç topladığını izleyiciye sunuyor. İzleyiciye ilham veren ve harekete geçmeye davet eden reklam filmi, şimdiden izleyiciden yoğun ilgi görüyor.

Çekimleri Şile, Beykoz, Galata, Ağva ve Kilyos’ta gerçekleştirilen film etkileyici görselliği, jenerik müziği ve başarılı kurgusuyla da dikkat çekiyor.

 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>