>

KÜLTÜR-SANAT

2015 Felis Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Zamanın ruhu ve sektörün ihtiyaçları doğrultusunda, her sene kendisini yenileyen MediaCat Felis Ödülleri, 10. Yılında değerli “fikir”lerin yaratıcılarını teşvik ediyor.
 
   
 
 
     

MediaCat tarafından 2006’dan beri her yıl düzenlenen “Felis Ödülleri” bu yıl 19-20 Kasım’da “Brand Week Istanbul” kapsamında sahiplerini bulacak.

Geçtiğimiz sene Medya, Yaratıcılık, Dijital ve PR bölümleri ile pazarlama iletişimine yön veren ödül töreni, bu yıl bölümlerine yenilerini ekleyerek Açıkhava, Basın, Doğrudan Pazarlama, Film, Film Craft, Markalı İçerik ve Eğlence, Mobil, Promo ve Aktivasyon, Radyo ve Tasarım bölümleriyle daha fazla kişi ve kurumu motive ederek başarılarını belgeleme, onurlandırma ve ödüllendirmeye devam edecek.


Mediacat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan, Felis Ödülleri’ndeki başarı kriterlerini şöyle açıklıyor: “Disiplinler arası ve mecralar arası sınırların buharlaştığı bugünün dünyasında, en etkili girdi hâlâ “FİKİR”. Felis Ödülleri fikrin kıymetini tescilleyen bir yarışma ve temel amacı sektörü büyütmek, sektördeki değerli fikirlerin yaratıcılarını teşvik etmek. Fikrinin kıymetli olduğuna inanan tüm sektör mensuplarını, tüm yaratıcıları Felis’te görmek ve başarılarını gelecek için kayıt altına almak bizim için büyük bir onur.”


Bu yıl 13 bölümden oluşacak Felis Ödülleri’nde Medya Jüri Başkanı olarak Türkiye’nin en başarılı pazarlama kökenli CEO’larından biri olan Vodafone CEO’su Gökhan Öğüt’ün yanı sıra Yaratıcılık Jüri Başkanı olarak kazandığı 150′nin üzerinde ödülün tecrübesiyle Manajans CEO’su Tuğbay Bilbay, Mobil ve Dijital Bölüm Başkanı olarak uzmanlığını dijitale kanalize etmiş olan DDB İstanbul Group CEO’su Lawrence Du Pre, PR Jüri Başkanı olarak Basın ve PR alanındaki tecrübesi 35 yılı aşan G7 İletişim Ajans Başkanı Cengiz Turhan, Markalı İçerik ve Eğlence Jüri Başkanı olarak her zaman daha iyisini yapmak için çalışan GroupMCEO’su ve WPP Ülke Müdürü Demet İkiler, Doğrudan Pazarlama, Promo ve Aktivasyon Jüri Başkanı olarak BED Ajans Başkanı Eser Hakim ve Film Craft Jüri Başkanı olarak Vizontele, G.O.R.A, Aşk Tesadüfleri Sever ve 8 Saniye gibi filmlerin yönetmeni Ömer Faruk Sorak, Felis Ödülleri 2015 yolculuğunda pazarlama iletişimine deneyimleri ile ışık tutacak.

 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>