>

KÜLTÜR-SANAT

2024 Astroşifa Ajandası İnkılâp Kitabevi’nden Çıktı!

Astrolog Aygül Aydın; iş, aşk, sağlık gibi pek çok konuda olacaklara dair ipuçlarını “Astroşifa’da” veriyor.
 
   
 
 
     

Deprem, savaş, siyasi ve ekonomik kriz derken tüm umutlarını 2024 yılına bırakan okurlar için yol haritası çizildi. “2024 Astroşifa Ajandası,” yeni yılda bizi nelerin beklediğini titizlikle ele alıyor.

Sevilen Astrolog Aygül Aydın’ın mektubuyla başlayan ajandada gezegenlerin Retro hareketlerinden Yeni ay ve Dolunay dönemlerine, Ay Boşlukta takviminden güneş ve ay tutulmalarına kadar dünyayı etkileyecek gökyüzü olaylarına tarih tarih yer veriliyor. 2024 yılı 12 ay ve 365 gün olarak tek tek ele alınırken her ay farklı bir gündemle başlıyor ve seneyi planlamak adına kılavuz niteliği taşıyor.

Bu yıl ilişkilerin yeniden gözden geçirileceğini söyleyen Aygül Aydın, 2024’ün cesur adımlar atmak için ideal bir sene olduğunu vurguluyor.

“2024 Astroşifa Ajandası,” yeni yılda sürprizlerle karşılaşmak yerine her gününü adım adım planlamak isteyen okurlarını bekliyor.



Arka Kapak

Hayatın bazen ne kadar da karmaşık olduğunu biliyoruz. Ancak, bazı şeyleri değiştiremeyeceğimizi kabul etmek ve enerjimizi onlara harcamak yerine, daha mutlu bir gelecek için adım atmak daha mantıklı değil mi?

Öncelikle, karanlıkta kaybolup gitmek yerine ışığa sarılmanın önemini bu ajanda ile anlatmak istiyorum. Işığın sonsuza kadar sürmeyeceğini biliyoruz, ancak bu demek değil ki ondan zevkalmayalım!

Kendimize ve çevremizdeki güzelliklere odaklanarak hayatın tadını çıkarabiliriz. 2024 senesi Kader Düğümleri Koç ve Terazi burcunda olacak. Bu yıl bize farklı mesajlar verecek. Mesela en önemlisi Güney Ay Düğümü’nün Terazi burcunda ilerleyecek olması sana, “Seni yoran ve mutsuz eden insanların davranışlarına sürekli bir kılıf arama çabasını bir kenara bırakmalısın,” derken, Kuzey Ay Düğümü’nün Koç burcunda olması sana “Kurban rolünü seçmek yerine kontrolü elinde tutmak için cesur adımlar atmalısın,” mesajını veriyor.

2024 senesi ilişkilerimizi yeniden gözden geçirdiğimiz ve artık kiminle yola devam edeceğimizi çok net göreceğimiz bir sene olacak. Kendine değer veren insanların etrafında olmayı tercih et ve hayatını daha pozitif bir şekilde şekillendir.
Hayatta zorluklar olabilir, ancak onları aşabilecek gücün de senin içinde olduğunu unutma. Işığını söndürmeye çalışan karanlıklara karşı dur ve kendi ışığını parlat! Ajandanı asla yanından ayırma! Bil ki en zor ve en mutlu anında mesajlarını ondan alacaksın.

İnkılâp Kitabevi, Aygül Aydın, 2024 Astroşifa Ajandası, 280 sayfa, İstanbul, 2023.
Yayın Direktörü: Mehmet Bozkurt
Kapak Tasarım: Aslı Varol
Sayfa Tasarım: Aslı Varol



 

Favorilerinize ekleyinAnasayfaya dönPaylaşın
cosmoturk önerisi
GÜNLÜK FALINIZ
HAVA DURUMU
Anket
Aşk mı, Para mı?
Aşk
Para
>