2008’de Semih Kaplanoğlu’nun “Süt” filminden beri beyazperdede görmediğimiz başarılı oyuncu Başak Köklükaya filmin başrolünde yer alıyor. Son olarak 2011 yılında “Tek Başımıza” dizisinde izlediğimiz Başak Köklükaya için “İşe Yarar Bir Şey” oyunculuğa dönüş filmi olacak.
“Hamam”, “Üçüncü Sayfa”, “Mustafa Hakkında Her Şey” ve “Süt” gibi birçok başarılı filmde yer alan ödüllü oyuncu Başak Köklükaya filmde şair Leyla karakterini canlandırıyor. Köklükaya filmin başrollerini genç ve başarılı oyuncular Öykü Karayel ve Yiğit Özşener ile paylaşıyor.
“Oyun”, “11'e 10 Kala” ve “Gözetleme Kulesi” filmlerinin ödüllü yönetmeni Pelin Esmer, “İşe Yarar Bir Şey” filminin senaryosunu “Bizim Büyük Çaresizliğimiz” ve “Bir Süre Yere Paralel Gittikten Sonra” romanlarıyla tanınan ünlü yazar Barış Bıçakçı ile birlikte yazdı. “İşe Yarar Bir Şey” filmi, bir gece trende yolları kesişen iki kadının “gel beni öldür” diyen bir adama doğru uzanan renkli yolculuklarını konu alıyor.
Başak Köklükaya 6 Yıl Aradan Sonra Oyunculuğa Dönüyor!
Pelin Esmer’in merakla beklenen son filmi “İşe Yarar Bir Şey” 27 Ekim’de vizyona girmeye hazırlanıyor.
DİĞER HABERLER
Çağla Şıkel’den Kendini Keşfetme ve İyileşme Yolculuğu: “Sen Hâlâ Annenin Kızısın”
“Kırılganlıklarımızı saklamak yerine onlarla büyümeyi seçtiğimizde, içimizdeki kadın yeniden doğar.”
Tiyatro Sahnesinde Sanatla Buluşuyor
“İyi Değilim, Ama Anlatacak Kadar da Kötü Değilim” oyununun kıyafet ve dekor sponsoru Yargıcı oldu.
“İstanbul’da Bir Karadeniz Şöleni!”
“Parmak, emzik, biberon sorunu”
“Gece Yeme Bozukluğu Sendromu”
“Ağdayı Kolay Yapmanın Yoluyla Tanışın!”
“Besin Zehirlenmesine Karşı 10 Etkili Önlem!”
DİĞER ADRESLER
REKLAM
reklam@cosmoturk.com
İLETİŞİM
cosmoeditor@cosmoturk.com
TEL: (0212) 280 07 00
FAX: (0212) 244 13 32




